• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan 🤣🤣
Alismadik g.tte don durmazmis ondan galiba 😅😅😅

Benim eşim annesinin bornozunu giydi mugladayken geçenlerde.
Ay kahkaha attım çok kötü bı görüntüydu.
Pembe havlu üstünde çiçekler var kıpır kıpır, öfff dedim karı kocalık algim bozuldu bı an
Buna çok güldüm Allah seni dadı dizisi aklıma geldi eşin o diziyi çok mu izledi 🤣🤣🤣 gülben ergenin çiçekli boynozları giymeden duramazdı ya hani 🤣🤣🤣🤣

Aynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan 🤣🤣
Hahaha şu komşularda bi alem 🤣🤣🤣

ay ben bir kere komşuyu balkonda eşinin dantelli askılısıyla gördüm 🙈 tabi o kimse yok sanıyordu

Yaşımdan dolayı bende onu dusunfumdüşünüyorum parem, dört yıl okuyup umut edip sonra fos çıkarsa 40 yaşında olacam 🤦‍♀️ eşek gibi çalışıp o puanı alamaz mıyım ki🤷‍♀️ puanda 88+ olması gerekiyor bu arada🤔

NE bileyim Sosyalim bana kpss daha mantıklı geldi ama karar senin tabiki en azından deahaha olursun diğeri daha zor sanki rabbim hayırlarını versin
ahahahahahhahah pareemmmmmmmmmmm ahahahahahahhahahahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gülün iste :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Selam herkese ben geldim :KK54:
Biraz kötü günleri geride bıraktım da geldim 🥲
Ah perim duydum yazdım buraya çok geçmiş olsun kuzum üzülme desemde uzuluceksin rabbim en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik versin inşallah bebeğim

Ne oldu neyin var
Canım malesef bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. Biraz uzaklaşmak istedim. Sonra çokta fazla dibe gitmeden bir kalk toparlan artık bırak geride önüne bak dedim kendime. Artık bebekmiş gebelikmiş geride bıraktım sizlerin sohbetine geldim. ❤️🙏🏼

IMG_20210806_151835.webp

mocca günüm kızlar

coconatt coconatt Wilma11 Wilma11 Cookiie Cookiie Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Minnosprenses Minnosprenses D u t D u t ASSOSyal ASSOSyal Jou Jou

Back
X