- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.521
afiyet olsun nickommmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun nickommmm
Çok teşekkür ederim paremm inşallah rabbim isteyen herkeseAh perim duydum yazdım buraya çok geçmiş olsun kuzum üzülme desemde uzuluceksin rabbim en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik versin inşallah bebeğim
MimariyemCanım malesef bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. Biraz uzaklaşmak istedim. Sonra çokta fazla dibe gitmeden bir kalk toparlan artık bırak geride önüne bak dedim kendime. Artık bebekmiş gebelikmiş geride bıraktım sizlerin sohbetine geldim.![]()
Aynen kuzum düşündükçe üzüldükçe sagligindan olursun rabbimin bir bildiği vardır elbetÇok teşekkür ederim paremm inşallah rabbim isteyen herkeseÜzüldüm üzülüyorum da yeri geliyor ama Allah verdi Allah aldı. İsyan derecesine gelmekten korkup biraz toparlanmak istiyorum artık. Pek aklımı oraya vermicem
![]()
İşte toplandım diyor dilimMimariyem
Hiç beklediğim bı haber değildi çok şaşkın çok üzgünüm senin adına
Ama toparlanabildiysen de çok sevindimçok geçmiş olsun
Hoşbuldum canımm parem nasılsınAynen kuzum düşündükçe üzüldükçe sagligindan olursun rabbimin bir bildiği vardır elbet
Hoş geldin![]()
![]()
![]()
Iyiyim perim bu kızlarla uğraşıyorum.onlar benle derken geçiyor şükür iyiyimHoşbuldum canımm parem nasılsın![]()
Allah korusun kuzum.. biz Rabbimin yarattığı kullarız.. hepimizin imtihanı başka kimi evladiyla kimi malıyla, kimi sağlık la sinanir.. tevekkül edip bolca dua etmek lazım böyle durumlarda.. Rabb'im daha güzelini iyisini nasip edecek inşallah .Çok teşekkür ederim paremm inşallah rabbim isteyen herkeseÜzüldüm üzülüyorum da yeri geliyor ama Allah verdi Allah aldı. İsyan derecesine gelmekten korkup biraz toparlanmak istiyorum artık. Pek aklımı oraya vermicem
![]()
İşte toplandım diyor dilim
Çok teşekkür ederim bundan sonrası için artık sorunu araştırıcaz. Birde ona odaklı yaşamak istemiyorum. Hep dua ettim çok şükür Allah bir iki gündür gönül rahatlığı verdi biraz da olsa
En kısa zamanda inşallah hiç ummadık bi anda hamile kalırsın anne olmaya nasip etsin toparladıgına sevindim stres yapma herşey zamanla olacak inşallah pericimCanım malesef bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. Biraz uzaklaşmak istedim. Sonra çokta fazla dibe gitmeden bir kalk toparlan artık bırak geride önüne bak dedim kendime. Artık bebekmiş gebelikmiş geride bıraktım sizlerin sohbetine geldim.![]()
orta parmağıOje sürüyorum birbirine değmesin gelin su parmaklarimi bir ayirin heleMssPARE
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Orta parmagi serbest bırakın
Hahahha ben iyi ayırırımOje sürüyorum birbirine değmesin gelin su parmaklarimi bir ayirin heleMssPARE
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Yolla egeye akdenize
Çok şükür ya her yerde yagsın inşallah