- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.283
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.781
Sen balığı anlat nasıldı mangal mi kizartmami hadi anlat banaKalktım kalktım eve gidiyoztabular oynadık yenildik eve gidiyoz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen balığı anlat nasıldı mangal mi kizartmami hadi anlat banaKalktım kalktım eve gidiyoztabular oynadık yenildik eve gidiyoz
![]()
Ayy demeeeee kız deme okudumKokom sabah yazmış biri eşim gece içine.bosaldi hamilemiyim diye bir kaç gün önce de çamaşır resmi vardı rabbim cocuknisteyennherkese versin hayırlısını versin
Ama gece sevisipte hamile.kalinir mi kalınmaz mi bilmeli biri çamaşırı sen görüyorsun ben görüyorum eee ne diyeceğiz biz iğrenç bende kizdim
Çok teşekkür ederim. İyiki yazdınızMerhaba, siz yokken haberinizi aldık. Aynı duyguları yaşamış biri olarak sadece geçecek demeye geldim.
Zorda olsa delipte geçse yinede geçecek Allahın izniyle. Allah yardımcınız olsun. Rabbim verdiyse de aldıysa da vardır bir bildiği buda bizim imtihanımız. Sabırlar diliyorum![]()
Canım benim ya Allah razı olsun sendenSende @Yasnaz da emın olun duamda olacaksınız burdan bı kac arkadasım daha var devamlı bulundurduğumdualarımız bir. Olacak hersey cokkk guzel olacak Allahın izniyle
![]()
Kizartma yavruSen balığı anlat nasıldı mangal mi kizartmami hadi anlat bana
Nasılsın cocomMerhaba, siz yokken haberinizi aldık. Aynı duyguları yaşamış biri olarak sadece geçecek demeye geldim.
Zorda olsa delipte geçse yinede geçecek Allahın izniyle. Allah yardımcınız olsun. Rabbim verdiyse de aldıysa da vardır bir bildiği buda bizim imtihanımız. Sabırlar diliyorum![]()
Allaj razı olsun güzel yürekli arkadaşımm. Hepiniz benimde dualarımdasınız. Rabbim hepinizin gönlünde olanı en güzel şekilde nasip etsin canımm. Her daim, iyiki varsın, iyiki varsınızSende @Yasnaz da emın olun duamda olacaksınız burdan bı kac arkadasım daha var devamlı bulundurduğumdualarımız bir. Olacak hersey cokkk guzel olacak Allahın izniyle
![]()
KesinlikleCanım benim ya Allah razı olsun sendenbenim ismim yasemin ismimle etmek istersen. Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş cok sağol
![]()
Damdan düşeni en iyi damdan ama aynı yerden düşen anlar derler ya tam uyuyor sanırımÇok teşekkür ederim. İyiki yazdınızyaşamış insanlardan bunu duymakta çok çok güzel. Geçecek olmasına olan inancımın daha artmasını sağladınız.
Rabbimizi düşünerek birazda olsa üstesinden geldik. İmtihan dünyasındayız ölünceye dek imtihanımız bitmeyecek. Bunu bilerek yaşadığımızda biraz daha sanki kolaylaşıyor gibi. İnanıyorum karşılığını da alıcaz. Kayıplarımızla da ahirette kavuşucaz. Size de geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Biran evvel sağlıkla bir evlat nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim. İyiki yazdınızyaşamış insanlardan bunu duymakta çok çok güzel. Geçecek olmasına olan inancımın daha artmasını sağladınız.
Rabbimizi düşünerek birazda olsa üstesinden geldik. İmtihan dünyasındayız ölünceye dek imtihanımız bitmeyecek. Bunu bilerek yaşadığımızda biraz daha sanki kolaylaşıyor gibi. İnanıyorum karşılığını da alıcaz. Kayıplarımızla da ahirette kavuşucaz. Size de geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Biran evvel sağlıkla bir evlat nasip etsin![]()
Canım benim hamd olsun sen nasılsın, yedin mi balıklarıNasılsın cocom
Evet ya evet tüylerim diken diken olduKesinliklemoral bozmak yok. Bakın yağmur da yağıyor
hepsı duaların gucu
Gelsene dua.grubumuz var yasnaz bu arada bende yaseminCanım benim ya Allah razı olsun sendenbenim ismim yasemin ismimle etmek istersen. Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş cok sağol
![]()
Aaa adaşımı buldumGelsene dua.grubumuz var yasnaz bu arada bende yasemin![]()
Menekşe bem ağladım kız yagmur geliyormuşKesinliklemoral bozmak yok. Bakın yağmur da yağıyor
hepsı duaların gucu
Parem kardeşin içinde üzüldüm umarım atlatmıştır o psikolojiden çıkabilmiştir. O kadar zor bir süreç ki Rabbim düşmanımıza dahi yaşatmasın böyle şeyleriPerim benim.kiz kardeşimde aynen senin gibi oldu iki ay önce covit den çoğu kadın bunu yaşıyormuş çok sevinmiştim.burda.kizlarla paylaştım teyze.olucam diye ama olmadı
Olur kuzum inşallah sen sağlıklı ol moralini bozma hepsi olur bebeğim
Kayseri canımcım. Pınarbaşında Yağmıs bayaEvet ya evet tüylerim diken diken oldu
Bu arada orası neresi burda daha baslamadı yağacak dediler ama![]()
Evet canım ama....Menekşe bem ağladım kız yagmur geliyormuş