• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri canımcım. Pınarbaşında Yağmıs baya 🌧️mübarek :KK6: batı Karadenize Yağmıs @madammor um yazmıs.
Canım sende gel katıl buraya çoğu arkadasımızın burda haberi yok 🥰
Katıldım artık siz nerde ben orda:KK48: Ben de İstanbul’dayım biraz serinledi ama henüz yağmur yok sabah yağacak diye gösteriyor hava durumu

Niye kızdın bakayım
Bacım herkes yağmur Allahım dıe ağlıyor kac gündür
Şimdide yağmur gelıyor tabı gelmeden once fırtınadır, toz fırtınasıdır olacak. Sosyal medya yorumlarında toz fırtınası oluyor dıe mıllet neler neler dıyor. Yok Allah belamızı veriyor yok sonumuz geldı ayy bi şükredin ya kımse ıyı yanından bakmıyor ki

Şimdide yağmur gelıyor tabı gelmeden once fırtınadır, toz fırtınasıdır olacak. Sosyal medya yorumlarında toz fırtınası oluyor dıe mıllet neler neler dıyor. Yok Allah belamızı veriyor yok sonumuz geldı ayy bi şükredin ya kımse ıyı yanından bakmıyor ki
Aynen öyle canım

Büyükler derki hareket olmayınca bereket olmaz tabiki toz.bulutlari olucak ki yağmur insin yere
Boşver.gunlerdir dualar ediyoruz.berebar.neler yasadik bizim.gibi.kimler.kimler allaha sığındı yağsın rabbime.sukurler olsun

Normalde iyiydim canım cumartesi kürtaj oldum ağrım sızım pek yoktu kanamada çok az az olurdu ama bir iki gündür ağrıda kanama da arttı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir problem yoktur.
Bebeği görmek istedim göstermediler. Kan pıhtısı o dedi hemşire. Naptılar bilmiyorum odadan da çıkarmamışlar etrafta falanda yoktu. Çöpe attılar heralde yavrumu 🥲🥲
Beni hatırlıyormusun bilmiyorum senle aynı anda tedavi olmuştuk 😔 o kadar çok konuşmuştukki topikde testlerim ilk baş silik çıkmıştı sonra kanda negatif çıkınca çok üzülmüştüm senle aynı anda kan vermiştik seninki pozitifti çok mutlu olmuştum sanki kendiminki pozitif olmuş gibi , çünkü senin tedavin daha zorluydu 😔 şu anda bu durumda olmana gerçekten çok ama çok üzüldüm bak halen uğraşıyorum bayramda resmen psikolojim bozuldu herkesin çocuk yokmu daha demelerinden , umudumuzu hiç kaybetmeyelim Rabbim vereceği güzellikleri zorluklardan sonra verirmiş unutma, İnci sancı mahsülüdür.. Bir gün bizde çok güzel anne olacağız 🥲❤️

Yaa pardon daldım öyle yazına ama kusura bakma 🙈 Merhaba tanışmakdan mutluluk duyarım😌 Ben İstanbul’dan yasemin İsmini verdim bir kere daha saklayamam😂 25’e geçen ay girdim ☺️ Memnun oldum zorunlu :KK48:
Ne kadar da çıtır üyelerle karşı karşıyayız .
Ezildim yaşımdan utandım😭

Yaa pardon daldım öyle yazına ama kusura bakma 🙈 Merhaba tanışmakdan mutluluk duyarım😌 Ben İstanbul’dan yasemin İsmini verdim bir kere daha saklayamam😂 25’e geçen ay girdim ☺️ Memnun oldum zorunlu :KK48:
Estağfurullah dal zaten.
Dalmazsan nasıl kaynasacaktik

Back
X