- 12 Mart 2019
- 15.739
- 35.295
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.821
İşte istediğim samimiyetEstağfurullah dal zaten.
Dalmazsan nasıl kaynasacaktik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte istediğim samimiyetEstağfurullah dal zaten.
Dalmazsan nasıl kaynasacaktik
De mi beni de kötü hissettirdi .Kendimi yaşlanmış hıssedıyrm
27 ben
Aşk olsun amasen daha genceciksin ne utanması biz erken atılmışız
![]()
Dışardan soğuk görünüyorsun ama neden
Şarap yıllandıkça güzelleşir derlerYoo yooo lütfen![]()
Benımde tepemde cıkmıs yıne sımdı farkettım 6 tel olduDe mi beni de kötü hissettirdi .
Şuan aynanın karşısında kendimi ikna etmeye çalışıyorum bak iyisin iyi diyerek ama alnimda bir beyaz kahkulle karşılaştım ansızınhadi oradan dedi aklarim
Bir boyaya bakar aklarına söyleDe mi beni de kötü hissettirdi .
Şuan aynanın karşısında kendimi ikna etmeye çalışıyorum bak iyisin iyi diyerek ama alnimda bir beyaz kahkulle karşılaştım ansızınhadi oradan dedi aklarim
Dışardan soğuk görünüyorsun ama neden
Miden kaldırmıyordur canım. Yettiyse ne alaYedim bitane.
İkinciyi yiyemiyorum ağır geliyor bana bazı yiyecekler.
Seviyorum da yiyemiyorum diyelim.
Karnıyarık mesela
Severim fazl yiyemem.
Kalk hemen evlendiriyoruz seni çabuk.Benımde tepemde cıkmıs yıne sımdı farkettım 6 tel oldu![]()
Yok burayı okurkenÖncesinden goruyor muydun ki beni sitede![]()
Ama seni yagli da yerim sen baskasiiiin diriririm baskasiiiin. Ah nafileeeeeee bambaskasinnn hobaa.Miden kaldırmıyordur canım. Yettiyse ne ala
Karnıyarık yağlı olursa asla yenmiyor.
Tam gelemedi ama gelecek insallah böyle esiyo🌬 bu bile nimet nemden buhar olup uçacaz yakindaKayseri canımcım. Pınarbaşında Yağmıs bayamübarek
batı Karadenize Yağmıs
Madammor um yazmıs.
Canım sende gel katıl buraya çoğu arkadasımızın burda haberi yok![]()
Kendi rengini bozmaya kıyamıyorum ama birgün aklarim çoğaldığında su renk yapacağımBir boyaya bakar aklarına söyle![]()
Off ateş ediyo resmen süper bi renkKendi rengini bozmaya kıyamıyorum ama birgün aklarim çoğaldığında su renk yapacağımEki Görüntüle 2897847
Dimi çok diri gösterir hemOff ateş ediyo resmen süper bi renk![]()
O daha iyi üstteki çiğ duruyo ama oda güzel@Yasnaz uçlara doğru olan koyu tondan
Bu kaçıncı güzüm yazına küsen günler oldu özledim nınım nımnım nınımAma seni yagli da yerim sen baskasiiiin diriririm baskasiiiin. Ah nafileeeeeee bambaskasinnn hobaa.