- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.001
Bende pattisi fırına sürdüm bu sabahUlen evde patates yok almıyorum ama senle parenin patates aşkından benimde aklıma sokuyonuz,![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pattisi fırına sürdüm bu sabahUlen evde patates yok almıyorum ama senle parenin patates aşkından benimde aklıma sokuyonuz,![]()
Hahah herkes müsait yerlerini örtsünBi taraflarınıza mukayet olun soldan soldan geliyom diyo![]()
Alldırr kocanada ye beeeeeegğğ şaka bi yana kubrişimm kahvaltıya kocam patatessiz oturamazz habu kaynana alıştırdı hergün kahvaltiya patatesssUlen evde patates yok almıyorum ama senle parenin patates aşkından benimde aklıma sokuyonuz,![]()
Ahh ulenn sende miBende pattisi fırına sürdüm bu sabah![]()
Bizim burda toprak yağıyHahah herkes müsait yerlerini örtsün
Hava kara bulutlu yine don yağabilir![]()
Her günAlldırr kocanada ye beeeeeegğğ şaka bi yana kubrişimm kahvaltıya kocam patatessiz oturamazz habu kaynana alıştırdı hergün kahvaltiya patatesss
Rabbim hayıra çıkarsın ya. Bende camları silcem ama yağmur uyarısı olunca bekliyorum bakalım. Aslında sen seviyordun cam silmeyiBizim burda toprak yağıydaha dün cam sildim
Ama bak fırına sürdüm sağlıklı yaniAhh ulenn sende mitamam yarın patates alıyorum
![]()
Hahahahah kola yokHer gün
Kızartma
Yağ
Kilo
Diyet
Pipet
Maden suyu
Kola
Pardon ya konu buraya nasıl geldi![]()
Afiyet olsun çiçeemmm fırında da çok güzel oluyor ya aynı kızartma gibi oluyor. Ben her haliyle bayılırım patateseAma bak fırına sürdüm sağlıklı yani![]()
Sağol canım, O zaman gelsin kilo kilo patatesAfiyet olsun çiçeemmm fırında da çok güzel oluyor ya aynı kızartma gibi oluyor. Ben her haliyle bayılırım patatese![]()
Bekarken annem seni patates tüccarına vercem derdiSağol canım, O zaman gelsin kilo kilo patates![]()
Patates tüccarı hahahahaBekarken annem seni patates tüccarına vercem derdiama şansıma çıkmadı
![]()
Günaydın canımBizim kızlarrrr (onlari etıketlemeye gerek yok)
balperisi
mavikelebek34
Madammor Günaydınn iyi hafta sonlarınız olsun
bol bol yağmurlu günlerimiz olsun
![]()
İnşAllah burda hava baya bır bulanık hos dunde aynıydı sonra güneş açtı iyi dedıgımız 1 gun yaşamıyorGünaydın canıminşallah bol bol yağar sele filan dönüşmeden
Valla yaİnşAllah burda hava baya bır bulanık hos dunde aynıydı sonra güneş açtı iyi dedıgımız 1 gun yaşamıyor![]()
Kesın tatil - izin gununde yağar her zaman oyle olmustur tecrübe ile sabitValla yaburdada aynı serin bulutlu birden güneş açıyo inancım kalmadı
![]()