- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.041
yok kuzum öğlene kadar bazen gelmiyoruz cumarteside nadir amaHaftasonı full offsun saniyodum minnoş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzum öğlene kadar bazen gelmiyoruz cumarteside nadir amaHaftasonı full offsun saniyodum minnoş![]()
Dimi bide ekmek almaya nazlaniyorlarAfiyet olsun şimdiden hepimizebenimki ekmek almaya giderse bende yapıcamda
![]()
Bi sene haberlerde vardıVayyy oda iyi birşeymiş![]()
Evet hatirladım bunu ayy allahımm ne gülmuştüm amaBi sene haberlerde vardı
Hatirlar misin bilmem
Adamın biri, Guneydogu'daydi galiba
Serinlemek icin buzdolabina girmis oturmustu
Ama evde degil galiba da
Esnaf mı neydi adam
Fazla gelen bi buzdolabıydı belki![]()
Geldi gene kızartmaYumurtayi unla çırp yoğurt yada süt kat unnlu yumurta pisir .
Yada patlıcan biber patates kizart![]()
Senin günaydınını yerumm pareeeeeehuuu günaydın dedik dimi pehhh![]()
Utanmadı bana getirden ekmek getittirdiDimi bide ekmek almaya nazlaniyorlaronca yemeği onlar yapsa bilmem neler olur artık .
Yine de evle ilgilenmiş caaanııım şükredelimUtanmadı bana getirden ekmek getittirdi![]()
Herzaman giderdi neyse dedim bendeYine de evle ilgilenmiş caaanııım şükredelim![]()
Uuu .Utanmadı bana getirden ekmek getittirdi![]()
2,25 ekmek fiyati ama alırken sadece ekmek alamıyosun tabi yanında bişeylerde alıyosun bi ekmeğe gelmiyoUuu .
Pahalı mı oluyor aynı fiyata mi oluyor
Çok geçmiş olsun parem kız kardeşin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi insan başına geldiğinde görüyor ki aslında o kdar çok kişi aynı şeyi yaşamış veya yaşıyor.Perim benim.kiz kardeşimde aynen senin gibi oldu iki ay önce covit den çoğu kadın bunu yaşıyormuş çok sevinmiştim.burda.kizlarla paylaştım teyze.olucam diye ama olmadı
Olur kuzum inşallah sen sağlıklı ol moralini bozma hepsi olur bebeğim
Evet canımm hatırlıyorummBeni hatırlıyormusun bilmiyorum senle aynı anda tedavi olmuştuko kadar çok konuşmuştukki topikde testlerim ilk baş silik çıkmıştı sonra kanda negatif çıkınca çok üzülmüştüm senle aynı anda kan vermiştik seninki pozitifti çok mutlu olmuştum sanki kendiminki pozitif olmuş gibi , çünkü senin tedavin daha zorluydu
şu anda bu durumda olmana gerçekten çok ama çok üzüldüm bak halen uğraşıyorum bayramda resmen psikolojim bozuldu herkesin çocuk yokmu daha demelerinden , umudumuzu hiç kaybetmeyelim Rabbim vereceği güzellikleri zorluklardan sonra verirmiş unutma, İnci sancı mahsülüdür.. Bir gün bizde çok güzel anne olacağız
![]()
Ben kirlileri makineye atayım en sevdiğim iştirRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn![]()
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
@ElhanMinnosprenses @coconatt @Mavera4268
MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Migim @Kahve __Kokusu @dut agaci
bebeklinick
ASSOSyal
Cookiie @Lavinia_84
![]()
![]()
Evet herkesin bilmesi iyi olmuş benceÇok geçmiş olsun parem kız kardeşin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi insan başına geldiğinde görüyor ki aslında o kdar çok kişi aynı şeyi yaşamış veya yaşıyor.
iyiyim artık sizler çok iyi geldiniz bana. Herşey nasip
Evet canımm hatırlıyorummRabbim biran evvel sağlıklı bir şekilde güzel haberi nasip etsin sana inşallah.
herşey Allahtan canım bizde üzüldük ama elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazıkki
Zaten insanların demeleri sormaları bizi olmamasından daha çok strese sokuyor. Bizde biranda birkaç kişi öğrenince mecburen ailelerimizle falan paylaşmak zorunda kaldık zincirleme sonrasında herkes öğrendi. Böyle de olunca keşke söylemeseydik kimseye diye eşim çok söylemdi. Ama benimde sonra aklıma şu yattı. Artık herkesin gözü üstümüzdeydi. Bunların çocuğu olmuyor mu? Çocuk yokmu gibi gibi söylemlerden. Artık dedim bu süreçtennsonra da herkesin ağzı kapanmış olur en azından belki.
umut kaybetmek yok canım. Her nasip vaktini bekler. Vakti geldiğinde bizi bulucak. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim![]()
Günaydınn zorunlummm, hemen mutfağa koşGünaydın kizlarrrr çok aç uyandimmm.
MssPARE @Kahve __Kokusu @Morrmeneksee
ASSOSyal
Minnosprenses
Jou @coconatt @Yasnaz
Cookiie
Herşeyde bir hayır var artıkEvet herkesin bilmesi iyi olmuş bence
Eşimi taciz ede ede (sözlü ) kaldırdım şimdi .Günaydınn zorunlummm, hemen mutfağa koş![]()
Günaydın nickocum ,senin hamile hâlini düşünemiyorum kiz surekli aç olarak dolaşırsınGünaydın kizlarrrr çok aç uyandimmm.
MssPARE @Kahve __Kokusu @Morrmeneksee
ASSOSyal
Minnosprenses
Jou @coconatt @Yasnaz
Cookiie