- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.061
Oyyy minnosum, bunun aynısını yaparsın bilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy minnosum, bunun aynısını yaparsın bilirim
Ay bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlarEşimi taciz ede ede (sözlü ) kaldırdım şimdi .
Artık kahvaltı hazirlayabilirim![]()
Peyim başarılı bir hareket olmuş bravoAy bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlar
Bende taciz ede ede kendimi kahvaltıya götürttüm. Mağdem hazırlamıyor hazıra götürsün![]()
Arada lazımm hep bizmi yapcaz ama dimii sosyalimmPeyim başarılı bir hareket olmuş bravo![]()
Tamamdırrr bende attımm perimm yalnız değilsunBen kirlileri makineye atayım en sevdiğim iştir![]()
Aynuuuuu bennnAy bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlar
Bende taciz ede ede kendimi kahvaltıya götürttüm. Mağdem hazırlamıyor hazıra götürsün![]()
Tabiki peyim yaaa gunah bizeArada lazımm hep bizmi yapcaz ama dimii sosyalimm![]()
Ah birde sonra makinenin karşısına geçip dönen çamaşırları köpük içinde izleyen tek deli benmiyimTamamdırrr bende attımm perimm yalnız değilsun![]()
Ohhh sefann olsunn bitanemm iyi yapmışsınTabiki peyim yaaa gunah bizebende yemege gittim dün iyi.oldu
birde ayakkabı kitledim ohh miss
![]()
Dün bende yemege gitmiştim evde yemek olduğu haldeTabiki peyim yaaa gunah bizebende yemege gittim dün iyi.oldu
birde ayakkabı kitledim ohh miss
![]()
Hepsi ruh hastasi cunku.Ay bu eşler birgün de erkenden kalkıp bize kahvaltıyı hazırlamıyorlar
Bı üç yıl daha hamile değilim muhtemelenGünaydın nickocum ,senin hamile hâlini düşünemiyorum kiz surekli aç olarak dolaşırsın![]()
Amin insallah canimBizim kızlarrrr (onlari etıketlemeye gerek yok)
@Bal Perisi [USER=934089]@Yasnaz @mavikelebek34Madammor Günaydınn iyi hafta sonlarınız olsun
bol bol yağmurlu günlerimiz olsun
![]()
Ahhh sormaa bebek gibi büyütmüşler herşeyi önlerine koymuş. Yani benim kayınvalidem öyle. Hala da öyle. Arada sinirlenince ağzımdan da kaçırıyorum böyle amaHepsi ruh hastasi cunku.
Anaları bizim basimiza sardı![]()
Benimkide öyle .Ahhh sormaa bebek gibi büyütmüşler herşeyi önlerine koymuş. Yani benim kayınvalidem öyle. Hala da öyle. Arada sinirlenince ağzımdan da kaçırıyorum böyle ama![]()
Aaa seninki çok daha fazlaymışş. Benimki sadece benim eşime karşı böyle. Oda o kadar değil. Sadece bir iş olcak bırak çocuğum ben yaparım otur sen. Hep öyle kendin git suyunu al bilmemne demez. Ama eşimin abisi ve kayınpederime karşı öyle değil onlara iş yaptırır. Nedense bir eşime karşı böyle bir yaklaşımı varBenimkide öyle .
Daha olmuş buyukoglunun balığını ayiklar önüne koyar .
Tavuğunu kemigiyle koymaz
Kestanesi in kabuklarını soyar verir.
İğrenç bı yaklaşım bence.
Kalksın kendisi yapsın.
Ay vereyim yakın olsak sana verirdimOoyyy senin şu yaramazlaruninn birtanesi bağaaa verrrr eve dondüm bebişimm evle uğraştımm![]()
Ooyyy senin şu yaramazlaruninn birtanesi bağaaa verrrr eve dondüm bebişimm evle uğraştımm![]()
Çok şükür benim eşimde öyle şeyler istemiyor yapmıyor haliyle kaynanam eşime böyle gereksiz muameleyi ama kaynım onu kemikli yemem .Aaa seninki çok daha fazlaymışş. Benimki sadece benim eşime karşı böyle. Oda o kadar değil. Sadece bir iş olcak bırak çocuğum ben yaparım otur sen. Hep öyle kendin git suyunu al bilmemne demez. Ama eşimin abisi ve kayınpederime karşı öyle değil onlara iş yaptırır. Nedense bir eşime karşı böyle bir yaklaşımı var
Aaa kaynında çok fenaymış ama dediğin gibi nasıl alıştırırsan öyle gider. Büyük konuşmak istemiyorum biz nasıl anne olcaz acaba ama böylede olmak istemem. Çocuğum ne bana ne bir başkasına muhtaç olsun kendi işini kendi görsünÇok şükür benim eşimde öyle şeyler istemiyor yapmıyor haliyle kaynanam eşime böyle gereksiz muameleyi ama kaynım onu kemikli yemem .
Onu kilcikli yemem.
Onun kabuğu var soymayacaksan boşuna önüme koyma yemem.
Sofrada yoğurt yok -e oğlum arkandan uzanda al .
Almıyorum sen koy.
Yaptığı için kayınvalidem böyle ona karşı .
Gerçi kaynanam taviz verdiği için de kaynim böyle .
Tam karşılıklı yani.
Kaynim gibi biriyle evlenmiş olsam kesinlikle bosanirdim bir hafta anca sürerdi
O da biseyleri bir gunde farkedememis oldugumdan filan, uf hiç çekemem şuan bile çığlık atasim geldi üstüme ustume geldiler sanki![]()
Kayınvalideme dedim .Aaa kaynında çok fenaymış ama dediğin gibi nasıl alıştırırsan öyle gider. Büyük konuşmak istemiyorum biz nasıl anne olcaz acaba ama böylede olmak istemem. Çocuğum ne bana ne bir başkasına muhtaç olsun kendi işini kendi görsün![]()
Ayy gerçekten doğru demişsin, iyiki eşin öyle değil canım. İşte 2 kardeşte olsa bir olmuyor hiç. Çok zor öyle bir insanla geçim. Çok şükür benim kayınvalide o kadar yapmamış eşimiKayınvalideme dedim .
Oğlunu kimse çekmez ağlata aglata yola getirir elin kızı bende bir elin kızı olarak söylüyorum dedim.
Birgün biber alacak annesinin işi var biberi kendi almıyor ya .
Bende bostayim.gozume baktı kalkipta vermedim.
Hayatta bitek annesinden yüz bulabileceğini bari görsün ..hiç değilse bunu görsün ya![]()