• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun parem kız kardeşin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi insan başına geldiğinde görüyor ki aslında o kdar çok kişi aynı şeyi yaşamış veya yaşıyor.
iyiyim artık sizler çok iyi geldiniz bana. Herşey nasip ☺️❤️❤️

Evet canımm hatırlıyorumm ❤️ Rabbim biran evvel sağlıklı bir şekilde güzel haberi nasip etsin sana inşallah.
herşey Allahtan canım bizde üzüldük ama elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazıkki 😒
Zaten insanların demeleri sormaları bizi olmamasından daha çok strese sokuyor. Bizde biranda birkaç kişi öğrenince mecburen ailelerimizle falan paylaşmak zorunda kaldık zincirleme sonrasında herkes öğrendi. Böyle de olunca keşke söylemeseydik kimseye diye eşim çok söylemdi. Ama benimde sonra aklıma şu yattı. Artık herkesin gözü üstümüzdeydi. Bunların çocuğu olmuyor mu? Çocuk yokmu gibi gibi söylemlerden. Artık dedim bu süreçtennsonra da herkesin ağzı kapanmış olur en azından belki.
umut kaybetmek yok canım. Her nasip vaktini bekler. Vakti geldiğinde bizi bulucak. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim ☺️❤️❤️❤️
Söylediğin şey o kadar doğruki canım benimde 2 kimyasal gebeliğim var bazı fitne fücurlar duymuş bunu 😂 önce kızdım nası öğrendiler diye sonradan da sevindim çocuğu olmuyo zannetmesinler daha iyi öğrendikleri dedim kendi kendime 🙈😁 rabbim yolunu bahtını açık etsin kuzum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere isteyen tüm herkese 😍
 
Back
X