- 25 Ağustos 2019
- 62.490
- 119.995
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.481
iştee bu yaa söyle bakıim hele niye enerjin düşükkaayyy kendime geldim hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştee bu yaa söyle bakıim hele niye enerjin düşükkaayyy kendime geldim hemen![]()
Röraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @coconatt @Bal Perisi @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE
@dut agaci @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84Wilma11
mavikelebek34 @Yasnaz
canım sıcaktan uyuyamıyorum sabahta haliyle uykusuz kalkıyorum şimdi bide kahve içtim mi ohhh artıkiştee bu yaa söyle bakıim hele niye enerjin düşükk![]()
Benim de düşük a böyleyimiştee bu yaa söyle bakıim hele niye enerjin düşükk![]()
dedummm çatlağımunnn en sevdiğinden atemmmGünaydın tatlımmm
Enn sevdiğimden![]()
sen nasılsıniştee bu yaa söyle bakıim hele niye enerjin düşükk![]()
çalışsanda çalışmasanda o sendrom peşinde bırakmıyor insanıBenim de düşük a böyleyim
Çalışmıyorum ama pazartesi sendromu herhalde![]()
sanada soracağıdim haburda şimdiiii pazartesi sendromu kubrişimm kendinee gelllBenim de düşük a böyleyim
Çalışmıyorum ama pazartesi sendromu herhalde![]()
Iyiyim canım sen nasılsıngünaydın nasılsın canım :)
aaa olabilirr sıcaktan doğru ama ben eve geldiğimden beri kendime geldim ben istanbulda çok kötüydümmcanım sıcaktan uyuyamıyorum sabahta haliyle uykusuz kalkıyorum şimdi bide kahve içtim mi ohhh artıkböyle olurum
![]()
iyiyimm kelebeğimm çok şükürr sadece karın ağrılarım varrsen nasılsın
iyiymm bende sonunda regl oldum o kan testi verdiğim günden beri regl bekliyorumIyiyim canım sen nasılsın
Ciddi misin o zamandan beri olmadın mı seniyiymm bende sonunda regl oldum o kan testi verdiğim günden beri regl bekliyorum![]()
hahaha yok kızzz mevsimsell sanırımmm eve geldim perşembe günü dün oldumCiddi misin o zamandan beri olmadın mı sen![]()
ben istanbuldayım işte maalesef artık havalar serinleyene kadar böyle dengesiz oluyorum.aaa olabilirr sıcaktan doğru ama ben eve geldiğimden beri kendime geldim ben istanbulda çok kötüydümm
iyiyimm kelebeğimm çok şükürr sadece karın ağrılarım varr
banada oldu 2 ay olmadım mevsimsel dedim ama stres yaptım niye olmadım diye bir de evli olsamhahaha yok kızzz mevsimsell sanırımmm eve geldim perşembe günü dün oldum
havanın değişikliği sanırım buranın havası istanbulun havası aynı değill
bakk iyi hatırlattınn papatya çayım varr birşeyler yeyip içeyim o zamanben istanbuldayım işte maalesef artık havalar serinleyene kadar böyle dengesiz oluyorum.
Canım yeşilçay, papatya çayı falan içebilirsin hatta içebiliyorsan adaçayı iç söktürür o rahatlarsın
evett birde evli olsan zatenn aa niye olamdım acaba hamilemiyim falan filan birsürü aklındakiler sorularbanada oldu 2 ay olmadım mevsimsel dedim ama stres yaptım niye olmadım diye bir de evli olsam![]()
Afiyet olsunaaaa bende dün poğaça etmiştimm kalp kalbe karşııı![]()
öyle oluyor zaten ağrı algılarımızı kapatıyor herhalde başkası diyene kadar aklımıza gelmiyorbakk iyi hatırlattınn papatya çayım varr birşeyler yeyip içeyim o zaman
ağrımıda hafifletirr
ben kendim yaşasam ağrıyı aklıma gelmezz
ama karşımdaki insan yaşayınca hemen papatya çayı iç diye aklıma gelirr
kendime değill karşımdakini öncellikle düşünüyorumm![]()
sen hele benim günaydın msjımı niyee görmedüüünnnnnnAfiyet olsun3 adet yedim kaynanamgile götürdüm çok begendiler
![]()