- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.521
aynen canım yemekle pasta börek uğraşmayı severim benHahaha zaten günün yarısı mutfakta geçiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım yemekle pasta börek uğraşmayı severim benHahaha zaten günün yarısı mutfakta geçiyor![]()
içiyorum bebeğim şuanben şuanda mutfaktayımmm gell kahve içehhhhh![]()
terbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yokiçiyorum bebeğim şuan![]()
Kocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmezterbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yok
kocana yapma ha böylee kendine yapıp oturupta içmee
vallahi onuda yaparsınn senn![]()
![]()
hadi yaaa sade içiyorsa birşey yok ama çok içiyo bee geneeeKocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmez
Resmen soda delisi günde 4-5 adet içer
yok kız ee yokken tek içerimde arsa sorarım içer misin diyeterbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yok
kocana yapma ha böylee kendine yapıp oturupta içmee
vallahi onuda yaparsınn senn![]()
![]()
teşekkür ederim bende günde 2 tane içiyorumAfiyet bal olsun
Kahve daha içmedim sicak hava![]()
sizin oraların şarkısıyiihhhuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benimki içer kendinede yaparKocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmez
Resmen soda delisi günde 4-5 adet içer
bende çok severim hem stres için çok iyi geliyor hem de bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorum elimde güzeldir söylemesi ayıpaynen canım yemekle pasta börek uğraşmayı severim ben![]()
bende gidip yapıcam kahveiçiyorum bebeğim şuan![]()
evettt bebişüümmmmmmmmmyok kız ee yokken tek içerimde arsa sorarım içer misin diye
teşekkür ederim bende günde 2 tane içiyorum
sizin oraların şarkısı![]()
![]()
benimki içer kendinede yapar![]()
anaaa buda kendine yapıyor hiç sormuyo hele kelebekkkbende gidip yapıcam kahve
yaaa eee o zmaan kkdaki yarışaya neden ktılmıyorsun ki güzel oluyor eğlencesine katılıyorum bendebende çok severim hem stres için çok iyi geliyor hem de bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorum elimde güzeldir söylemesi ayıp![]()
afiyet olsun canımmmmbende gidip yapıcam kahve
bu adamıın herşarkılarına hastasıyımm zaten yaaakızzzz çocukken bayılırdım bu adama ve şarkıya bağıra bağıra her yerde söylerdimmm![]()