- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.221
2 saate hallederim yav cok derine girmeyecem zatenbitmeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 saate hallederim yav cok derine girmeyecem zatenbitmeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
yihhhuuuu tamammmm2 saate hallederim yav cok derine girmeyecem zaten![]()
Ahahah ayup ayup![]()
![]()
aaaaaa geliyomu bide yaa gelmeseler şaşarum zatennnTemizlik yaptım misafir bekliyorum
Şu sorun yaşadığım arkadaşlarımdan biri gelicek. Canım hiç istemiyor gelmesini ama![]()
başına dert açmaMimar olasım geldi okusam mı bilmem aman işim var diyorım![]()
aaaaaaaaa çokkkkkkk özledik hoşgeldin canımUzun bir aradan sonra HelloooğğğğHerkese Merhaba Napiyosunuzzz kızlar
Hepiniz ozlendiniz
![]()
Birisi geliyor. Daha pazar gününden aradı söyledi. Bugün öğlene kadar whatsapa bile girmedim belki benden ses çıkmayınca gelmez diye ama az önce yazdıaaaaaa geliyomu bide yaa gelmeseler şaşarum zatennn
inşallahh güzel iyi gider moralini bozmadann![]()
suss tamammmMimar olasım geldi okusam mı bilmem aman işim var diyorım![]()
Afiyet olsunnUzun bir aradan sonra HelloooğğğğHerkese Merhaba Napiyosunuzzz kızlar
Hepiniz ozlendiniz
![]()
heyyy allahımm inat ettii illede gelecekk buuBirisi geliyor. Daha pazar gününden aradı söyledi. Bugün öğlene kadar whatsapa bile girmedim belki benden ses çıkmayınca gelmez diye ama az önce yazdı![]()
Hosbulduk minnoşumaaaaaaaaa çokkkkkkk özledik hoşgeldin canım![]()
Evet evett gelsin baklımmheyyy allahımm inat ettii illede gelecekk buu![]()
Afiyett ball şeker olsun çüçeekkkkUzun bir aradan sonra HelloooğğğğHerkese Merhaba Napiyosunuzzz kızlar
Hepiniz ozlendiniz
![]()