- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.241
hangi yüzleeeEvet evett gelsin baklımm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi yüzleeeEvet evett gelsin baklımm![]()
iyiyim yoğunum canım çalışıyorum devam sen nasılsın gitti kpHosbulduk minnoşumnasılsın
Sağol canımın içiAfiyett ball şeker olsun çüçeekkkk![]()
Aynen dün konya havalimanına götürdük yolcu ettik gittiiyiyim yoğunum canım çalışıyorum devam sen nasılsın gitti kp
gelsinn pıçaklıyimm onu gönder banaaaaaBilmiyorumkiiiİnsanlar rahat vallaa
![]()
ayy şu konyada gezerken baana da resim atar mısınAynen dün konya havalimanına götürdük yolcu ettik gitti
yeter herkes konyalı burda yakında bende yerleşcem artık konyayaaaayy şu konyada gezerken baana da resim atar mısın![]()
herkes konyalı mı ya ben istanbul sınırlarından çıkamıyorum siz böyle yazdıkça gezesim geliyor am arkadaş yokyeter herkes konyalı burda yakında bende yerleşcem artık konyayaaa![]()
ahhh ahhhh kk da en çok konyalı antepli varherkes konyalı mı ya ben istanbul sınırlarından çıkamıyorum siz böyle yazdıkça gezesim geliyor am arkadaş yok
ahahahahhahah değil mi çok tanıdık varyeter herkes konyalı burda yakında bende yerleşcem artık konyayaaa![]()
Gezmedik aslında zaten bıraktık bi yemek yedik geri döndük eve gidersem tekrar atarım foto sana canımayy şu konyada gezerken baana da resim atar mısın![]()
Aksaraya gel joum komşu ol banayeter herkes konyalı burda yakında bende yerleşcem artık konyayaaa![]()
çoookkk vallaha kendimden şüphe ettimmahahahahhahah değil mi çok tanıdık var![]()
oyyyşşşş benim meleğim hepten yalnız orda gelirüümmmAksaraya gel joum komşu ol bana![]()
Sana her sabah kahve yaparım vallaoyyyşşşş benim meleğim hepten yalnız orda gelirüümmm![]()
oooo bayılırummmmSana her sabah kahve yaparım vallahediyeler alırım
yeterki komşum ol
![]()
yaaaaaaaa canımsınnnnnnGezmedik aslında zaten bıraktık bi yemek yedik geri döndük eve gidersem tekrar atarım foto sana canım![]()
aç bak bakim kütüğüneçoookkk vallaha kendimden şüphe ettimm![]()
ben sana gösterecem haaa kütüğüüü çük olurmuyaaaaaaaa canımsınnnnnn
aç bak bakim kütüğüne![]()