- 20 Eylül 2013
- 7.563
- 16.439
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.341
Semaver çayı - bahçe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım
İyiyim çok şükür canım benimÇok şükür pericigim
Sen nasılsın bugün
Haböyle yollaaa gelll guzdurmayun benii zaten regl başuma vurduu eşimede saldırıyorummEspirik yapiyom beeee niye giziyon![]()
Kuzmuyozzz pıcak var elimde kime saldırcam diye bakıyommNeler yapıyorsunyz kızlar kızmayın birbirinize kardeş kardeş geçininn![]()
Ben öyle boş boş TV izliyorum canım senNeler yapıyorsunyz kızlar kızmayın birbirinize kardeş kardeş geçininn![]()
Aman onun sınırı saman alevi gibi birşey olmaz alisdim ben ..gevgire döndük picaklar dan![]()
Bırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacakKuzmuyozzz pıcak var elimde kime saldırcam diye bakıyomm![]()
Bende aynı senin gibi canımBen öyle boş boş TV izliyorum canım sen![]()
Diş çekimi pazartesiye kaldı doktor aşı oldugım için riskli dedi yaptıramadıktam diyet yaparsınbende ikram bisküvi ile çaya bandırıp yiyorum şimdi
![]()
Yap hemen yoksa birikince daha kötü oluyorBırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacak
Bende aynı senin gibi canımaslında bir dağ var ütü yapmam gereken ama elim gitmiyor
![]()
Bırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacak
Bende aynı senin gibi canımaslında bir dağ var ütü yapmam gereken ama elim gitmiyor
![]()
Noldu kızzz
Benimde dünden yemeğin vardı ondan yemek derdim yok. Ütü masasını alayım tvnin karşısına da yapayım bariYap hemen yoksa birikince daha kötü oluyorBen de yemeği fırına verdim yine çıkamıyorum mutfaktan
![]()
Pıçağu bıraktummNoldu kızzz
Bende öyle yapıyorumBenimde dünden yemeğin vardı ondan yemek derdim yok. Ütü masasını alayım tvnin karşısına da yapayım bari![]()
Hahahah vallaha yapuştu yavvAferin bırak şunu elinden artık yapıştı eline![]()
Hahaha iyi oldu demi tamammAyy ii olduyemek yaptım şimdi