- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.561
ohhh valla hayat size güzelGünaydın canımEvdeyim vallahi 11:30’da kahvaltıya gideceğim komşuma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh valla hayat size güzelGünaydın canımEvdeyim vallahi 11:30’da kahvaltıya gideceğim komşuma
![]()
Ooo komşuna süperrrGünaydın canımEvdeyim vallahi 11:30’da kahvaltıya gideceğim komşuma
![]()
bende seni yerimmHaahah yerum seniii![]()
Napiyosun minnoşummmbende seni yerimm![]()
ne güzel tabiiki oranın şartları daha iyidir, arabanızda varmış daha ne olsun. İstanbul da artık her şey pahalı bazen diyorum evlenip çocuğum olsa eşim tek maaşla bize nasıl bakacak gerçekten aklımdan bunlar geçiyor çünkü gitgide zorlaşıyor ben bekarken bunları düşünüyorsam evliler hele ki kirada olanların Allah yardımcısı olsun.Alıştımm ilk zamanlar kocama çok sarıyordum sıkılıyordum çünkü hiç kimse yok istanbula gidelim orda bulalım iş bende çalışırım dedim ama istemedii ne güzell dedi bak kafanı dinliyosun rahat rahat evde geçiniyorsun dedi çarşılara çıkardı öğrendiim bikere gosterdimi hemen öğrenirim nese sonra bak 4 cü senedeyizz çok aliştımm ben zaten evlendim 1 hafta sonra alışmaya başladım eşimin desteğiyle iyikide dedim burdayız baktım buranın geçimi daha kolay istediğimizi yiyip içiyoruzz yepyeni yeni site ev 900 lirayla başlamıştı burası kira sonra alıştım artık emekli olana kadar buradayızz hem fabrikada çalışıyor eşim avantajıda iyi gidiyoruz zaten istanbula araba olduğu için aramızda 2 saat var anneme ama kaynanama 1 saat
yandım adliyeye gittim geldim de sen ne yapıyorsun canımNapiyosun minnoşummm
Bugun için öyleohhh valla hayat size güzel![]()
hoşbuldum tatlımMinnosprenses hoşgeldin canım
Yok canım yapmadım hazır alıcam artık giderkenOoo komşuna süperrr
Sende yaptunmu birşey
Aynennn bide çocuk girdimi istanbulda kiralar 2.5tan aşşağı yok önemli olan geçim sağlamak zaten iyi oldu ya gelen giden yok kafa dinliyorumm gell buraya kuzzz cerkezköyde bul kocane güzel tabiiki oranın şartları daha iyidir, arabanızda varmış daha ne olsun. İstanbul da artık her şey pahalı bazen diyorum evlenip çocuğum olsa eşim tek maaşla bize nasıl bakacak gerçekten aklımdan bunlar geçiyor çünkü gitgide zorlaşıyor ben bekarken bunları düşünüyorsam evliler hele ki kirada olanların Allah yardımcısı olsun.
Oohhh yaa kahvaltıda hazurr ben hala yapmadummmYok canım yapmadım hazır alıcam artık giderken![]()
Kalk kalkOohhh yaa kahvaltıda hazurr ben hala yapmadummm![]()
Bı gazla kalkmazsan daha kalkamazsınYarım saattirr yuvarlanup duruyemmmm![]()
Kalkcam kuzum kocam da olmadığı için mutfaklara hemen koşamıyorumBı gazla kalkmazsan daha kalkamazsın![]()
nasip joum ya artık hiçbir şey demiyorum bana ş.urfadan söylediler gitmedim uzak diyeAynennn bide çocuk girdimi istanbulda kiralar 2.5tan aşşağı yok önemli olan geçim sağlamak zaten iyi oldu ya gelen giden yok kafa dinliyorumm gell buraya kuzzz cerkezköyde bul koca![]()
Vuuuuuu uzak orası çok nr lazum.boşverrrnasip joum ya artık hiçbir şey demiyorum bana ş.urfadan söylediler gitmedim uzak diye
artık bir şey demek istemiyorum nasibim neyse o![]()
Aperatif hazırla kendineKalkcam kuzum kocam da olmadığı için mutfaklara hemen koşamıyorum![]()
Kalktum kuzuşummAperatif hazırla kendine![]()