- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.118
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.681
Bende ikizlerhahahaha hakkatt öyle
kova ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikizlerhahahaha hakkatt öyle
kova ben![]()
Hay Allah seni ne yapmasın emi
HahahahaHay Allah seni ne yapmasın emigelin ama köpekler olmadı hiç
![]()
Yok sevmedim o işiHahahahaoldu oldu bak
![]()
Ihmmmmm anladımreglden kaynaklı galibaa hiç havamda değilimm![]()
Şimdi deaynuuu aynuuuuuu![]()
Içeruk tabiikiiIhmmmmm anladımo zaman ne zaman canım çekerse şöyle berabere içelim kahvemizi
![]()
Aboovvvv aç göz resmen yaaaŞimdi de
Açımmmm açımmm açımmmm diye yığılıyorum![]()
Vuuuuu nasul bagurduunnKızlar aşırı gerginim az önce telefonda patronuma bağırdım![]()
Neden canım ne olduKızlar aşırı gerginim az önce telefonda patronuma bağırdım![]()
Vuuuuu nasul bagurduunn![]()
Arada geliyorlar bana. Olmayan bir şeyi istedi sanki varmış gibi ısrarla yok dememe rağmen, baktım olcak gibi değil bende benden öncekiler yapmamış niye benden istiyorsunuz dedim. Tamam bir seferlik yaparım ama böyle bir şey yok dedimNeden canım ne oldu![]()
Iyi dedinn bazı patronlar hakediyooArada geliyorlar bana. Olmayan bir şeyi istedi sanki varmış gibi ısrarla yok dememe rağmen, baktım olcak gibi değil bende benden öncekiler yapmamış niye benden istiyorsunuz dedim. Tamam bir seferlik yaparım ama böyle bir şey yok dedim
yoksa o yükselecek başta anlamıyordum ama sonradan baktım olacak gibi değil bi patladım bir kaç gün odama uğramadıIyi dedinn bazı patronlar hakediyoo
Aferin cok iyi demişsin hakkını savun böyle yoksa herzaman yapar.Arada geliyorlar bana. Olmayan bir şeyi istedi sanki varmış gibi ısrarla yok dememe rağmen, baktım olcak gibi değil bende benden öncekiler yapmamış niye benden istiyorsunuz dedim. Tamam bir seferlik yaparım ama böyle bir şey yok dedim
Hahaha adma aluştu sana seni biliyo ondanyoksa o yükselecek başta anlamıyordum ama sonradan baktım olacak gibi değil bi patladım bir kaç gün odama uğramadısonra alıştı baktı ben yükseliyorum tamam diyor
aynen ama başta ne çektim alışana kadarHahaha adma aluştu sana seni biliyo ondan![]()