- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.701
canım hiçbir şey benden kıymetli değil olmuyorsa zorlamam o kadarAferin cok iyi demişsin hakkını savun böyle yoksa herzaman yapar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiçbir şey benden kıymetli değil olmuyorsa zorlamam o kadarAferin cok iyi demişsin hakkını savun böyle yoksa herzaman yapar.
O ilk zamanıydıaynen ama başta ne çektim alışana kadar![]()
Bende kötü karpuz var tatlı değil pek yapsam olurmuLimonatalı karpuz yaptummm ilkdefa çok güzel oldu kızlar tavsiye ederimm
ASSOSyal Çüçemm yaptumm ❤
Eki Görüntüle 2900061
Evdeyim canım ortalık yanıyor,sönmedi daha ateşMcz09 kuzzzzzzzzzzzzz nerdesinn ortalukta pek görünmedii
bebiş nasıl inşallahh herşey yolundadırr tatildeydimm hiç fırsat bulup soramadım seniii
Olur tabi kuzzz sekerlesen olurBende kötü karpuz var tatlı değil pek yapsam olurmu![]()
Ooooooo bebegiiiimmm çok güzel gözüküyor eline sağlıkLimonatalı karpuz yaptummm ilkdefa çok güzel oldu kızlar tavsiye ederimm
ASSOSyal Çüçemm yaptumm ❤
Eki Görüntüle 2900061
1ay istanbuldaydım cano sonr akaynanamda kaldık 2 hafta cok yoruldummEvdeyim canım ortalık yanıyor,sönmedi daha ateş
Çok şükür iyiyiz Allah nasip ederse son 3 aysen ne yapıyorsun nerelerde tatildeyim?
Tamam bende yapım ozaman anlat hele nasıl yaptınOlur tabi kuzzz sekerlesen olur
Yasooooooo napiyon gülümTamam bende yapım ozaman anlat hele nasıl yaptın![]()
Napım bebeğim yedik içtik topla derken tv izliyorum şimdi sen napıyosunYasooooooo napiyon gülüm![]()
AboovvvvTamam bende yapım ozaman anlat hele nasıl yaptın![]()
Aboovvvvkarpuz benimde tatsızdı biraz kar oldu böylee
Ama ellen sıkmadım ben cano rondodan geçirip
Süzgeçle süzdüm
Aha da aynısı yaa ,hiç mi değişmezNapım bebeğim yedik içtik topla derken tv izliyorum şimdi sen napıyosun![]()
Topraktan çıkarmak için sabırsızlanıyorum beybim yaaa,çıkarıp yıkayıp takicam
Kızzz ben coktan cıkarttım taktım dun gece koymustumTopraktan çıkarmak için sabırsızlanıyorum beybim yaaa,çıkarıp yıkayıp takicam![]()
Bizim seninle bilmediğimiz bi bağımız var bak ben diyimAha da aynısı yaa ,hiç mi değişmez![]()
Bende sekizi bekliyorumKızzz ben coktan cıkarttım taktım dun gece koymustum![]()