- 14 Nisan 2021
- 4.159
- 22.153
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.001
Hayır canım çalışmıyorumçook güzelll sen çalışıyormusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım çalışmıyorumçook güzelll sen çalışıyormusun![]()
Güçlü olmaktan başka bir çaremiz varmı yasommGeçende ben öyleydimbebeğimin evraklarını aldım önüme ona aldıklarım filan hıçkıra hıçkıra ağladım
iyi geldi ama güçlü olmaktan yoruldum
Yat gitsin kızz amaann birdaha mı geleciik dünyayaAynı ben Hahaha
Aman az daha yatak keyfisi yapalım![]()
Dur gı daha kahvaltı derdindeyiz. Sen karar verince söyle benimde aklımda birşey yok
Öyle canım öyle. Bazen ağlaşmak iyi geliyoGüçlü olmaktan başka bir çaremiz varmı yasomm
üzülmee sende olacağı vardı oldu napalımmm allahtan bir ışık bekliyoruzz
allah older ve olurr![]()
bende çalışmıyorumm hep fabrika var burda fabrika bana göre bile değillHayır canım çalışmıyorumAslinda isterdim meslegimi yapmayi ama şartlar uygun değil burda
ben daha kahvaltımı etmeden sordumm vallahaa yaaYat gitsin kızz amaann birdaha mı geleciik dünyaya
Dur gı daha kahvaltı derdindeyiz. Sen karar verince söyle benimde aklımda birşey yok![]()
AFİYET OLSUN nurcum dibek kahvesşnş türk kahseiyle karıştırıp ierim ben öyle daha çok seerimGünaydın kahvemle geldim bugün bir değişiklik yaptım dibek kahvesi ile güne başladım
Hadi yapmayanlar cezvelerini kapsinlar beni yalnız bırakmayinEki Görüntüle 2901099
çoktan içtim canımmmnurcumm afiyet ball şekerr olsunn
daha yeni uyandumyeni ayıklandummm
Minnosprenses melo kahve içip atmasu lazumduu terbiyesuzzz
![]()
Entarisi dım dım yar basliyoruzzzzzz
Bir saat dinle honkure honkure ağla
vaheyyyyyyyyyyy vaheyyyyyyyyyyyyyyyyyy vaheyyyyyyy.
Anamdan ayrilcemmmm vaheyyyyyyyy gurbete gitcemmmmm vaheyyyyyy, gurbet kuşu olcammm vaheyyyyyyy .anamı senede kaç kere gorcemmmmmm vaheyyyyyyy gardaslarimi özleyeceğim vaheyyyyyyy yyy anadan ayrı babadan ayrı gardantan ayrı ben ne etcem gurbet elde vaheyyyyyy içim çıktı vaheyyyyyyyyyy
![]()
ahhahaahhah
yalnız ben otuz olunca sizde 35 üstü olursunuzHahaha al intikamını al al beni de etiketlemiş zaten sonradan gördümhele durr elbet oda 30 olacak
Minnosprenses
günaydın tatlımGünaydın güzellikler ♡![]()
hazurr olll bak linçliyceklerr senii hele dedin şimdi 35AFİYET OLSUN nurcum dibek kahvesşnş türk kahseiyle karıştırıp ierim ben öyle daha çok seerim
çoktan içtim canımmm
Görünce kahkaha atttımmm ağlamam ki
ahhahaahhah
yalnız ben otuz olunca sizde 35 üstü olursunuz
günaydın tatlım![]()
Görmemiş dedi 3o yaş dedi binareye çıkan kılıfını hazırlar bende kıyarım benKıyamam kız şimdizaten duygusaldır
Ya Allah a şükür gecinip gidiyoruz zaten öyle eşim memur yetiyo maaşı bize ama insan istiyor yani ekonomik olarak özgür olmayıbende çalışmıyorumm hep fabrika var burda fabrika bana göre bile değill
amaaaannnnn geçinelim evde napcaz çalışıp boşvveerrrrr![]()
tabii orasıı öyle de iş yokki heleki bu korona zaamnı iş bulmak daha zorYa Allah a şükür gecinip gidiyoruz zaten öyle eşim memur yetiyo maaşı bize ama insan istiyor yani ekonomik olarak özgür olmayı![]()
hadi kalkın halaya
Haklısın canım Allah nasip eder belki ilerde hem bizede uğraş olur hem getiritabii orasıı öyle de iş yokki heleki bu korona zaamnı iş bulmak daha zor
dimi yaniiiiama onlar söyletti![]()
inşallahh inşallahh caneeeeHaklısın canım Allah nasip eder belki ilerde hem bizede uğraş olur hem getiri![]()
ay ben halay çekiyorum ahahah kamera var ama ahahahahillilililililililillilililililililililililil teyyyyyyy teeeyyyyyy
![]()