- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.061
Hemen kuşandım merdaneler napim kız iksi bir olmuş bide terbiyesizlerHani kiyamiyordun ne oldu
savaş pozisyonu almışsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen kuşandım merdaneler napim kız iksi bir olmuş bide terbiyesizlerHani kiyamiyordun ne oldu
savaş pozisyonu almışsın![]()
Ayy o zaman 1 seneyi doya doya geçirYa en erken benim 1sene sonra 30 a Selamaleyküüm diyecem![]()
hahahahah şimduluk almayemmm kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMendil veremmisenide soktuk 30 yaş bunalimina
![]()
Iyiyim canım sen nasılsınaynennn öylede olur hertürlü olur
sen nasılsınn
hahahahahahahahahaha kahkaha attımmmm ay allahumm kuzum yiycem seniiiYa en erken benim 1sene sonra 30 a Selamaleyküüm diyecem![]()
bugün iyiyim pinoş çok şükürrIyiyim canım sen nasılsın
Bizde orgutlenelim nerede 30 yaş üstü ses ver
Haha canın mı çektiBende bugun pizza yapicam un siparişi vermeye uğraşıyorum![]()
5 az gelir canım kk da kim varsa vercem eline bi davul5 tane davul istiom yoksa olmaz
kaçışım yok ki![]()
![]()
![]()
Yemezler bu öpücüklerrr geçmiyor burada
kurbrişşş kahveee heç kıyamazz bizeeeHaha canın mı çektiafiyet olsun
5 az gelir canım kk da kim varsa vercem eline bi davulyav koca kk da davullu bi emoji yok
sütlükle idare et
Yemezler bu öpücüklerrr geçmiyor burada![]()
MevcutBizde orgutlenelim nerede 30 yaş üstü ses ver![]()
Hahah kesinlikleBizde orgutlenelim nerede 30 yaş üstü ses ver![]()
GelirimHahaha şuan sana evin açık adresini veresim geldi![]()
Biz tam pizza yapalim diye konustuk bir baktim burda pizzalar yazılmış tam gaza geldimHaha canın mı çektiafiyet olsun
5 az gelir canım kk da kim varsa vercem eline bi davulyav koca kk da davullu bi emoji yok
sütlükle idare et
Yemezler bu öpücüklerrr geçmiyor burada![]()
Hahah kız o derece diyon heGelirim![]()