- 25 Ağustos 2019
- 62.514
- 120.038
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.301
NapiyosunHarika seçim soguk havada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NapiyosunHarika seçim soguk havada![]()
Ben uzandım öyle yatiyorum canım makinede çamaşırlar çıkmasını bekliyorumNapiyosun![]()
Sen napiyorsun bitti mi yemekNapiyosun![]()
Pilaki kaldu kuzu oda saatine yajlasınca yapıcamSen napiyorsun bitti mi yemek![]()
Hemde heç bitmiyiBen uzandım öyle yatiyorum canım makinede çamaşırlar çıkmasını bekliyorumBitmiyiiii iş bitmiyiiiii
Sorma gitsin yavv çamaşırları as kurusun geri topla katla ütüle as ve kapanışHemde heç bitmiyi![]()
En nefret ettiğim şey camasur ve evi supurmekSorma gitsin yavv çamaşırları as kurusun geri topla katla ütüle as ve kapanış![]()
Çamaşır as topla isini bende sevmem pek ama nabicam mecburEn nefret ettiğim şey camasur ve evi supurmekütü desen çok ihtiyaç olmuyo
![]()
Ben zaten evdeyim pekngitmiyorum biyere eee kocam iş kiyafetiyle gidiyor zaten ütülü gomleklerde duruyor oyleÇamaşır as topla isini bende sevmem pek ama nabicam mecburÜtü haftada 2 yada 3 muhakkak
![]()
Bende çogunluk eşimin kiyafetlerini ütülüyom kumaş pantalon gömlekBen zaten evdeyim pekngitmiyorum biyere eee kocam iş kiyafetiyle gidiyor zaten ütülü gomleklerde duruyor oyle![]()
Aynenn bende canummBende çogunluk eşimin kiyafetlerini ütülüyom kumaş pantalon gömlek![]()
Afiyet olsun canımSunummmhadi kızlar
Alın içecekleri
Atın fotoları![]()
Sağol bitenemEllerunee saglukk peroooo![]()
Oyy canum benumm yaaa bende sincuk yemek yaptumSağol bitenem
2 iş yaptım yamuldum. Yok daha iş yapacak kıvama gelememişşim ben![]()
Bende daha yenek yapmadımm. Mutfak dolaplarını düzenledim sildim buz dolabı temizledim masasını temizledim bulaşık mak çakıştım 2 posta çamaşır attım astım. Şimdi yamuldum. Daha evi süpürüp silcem banyo temizlicemOyy canum benumm yaaa bende sincuk yemek yaptum![]()
Ooyyyyyy onuda aksam yap cano yemekten sonra daha iyi olurr hem günesli haavda zor oluyorBende daha yenek yapmadımm. Mutfak dolaplarını düzenledim sildim buz dolabı temizledim masasını temizledim bulaşık mak çakıştım 2 posta çamaşır attım astım. Şimdi yamuldum. Daha evi süpürüp silcem banyo temizlicem
İnşallah yemek kocamdan olur Amin![]()