- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.841
kışın balkanlardan gelen soğuk havayı hatırlatırım ama sanaCelsun celsunn kıçımızda donsun azcuk![]()

ekim-kasım iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kışın balkanlardan gelen soğuk havayı hatırlatırım ama sanaCelsun celsunn kıçımızda donsun azcuk![]()
mavikelebek34 @zorunlunick
Morrmeneksee @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Yasnaz
@coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Migim
@pina
@.........
En sonki etiket boş bıraktım unuttuğum varsa olsun
Hadi yandannnnnn enerji gelsin ohhhhhhh kivirrr yandan sallaaaaa
Aboovvvvv en guzeli aynennkışın balkanlardan gelen soğuk havayı hatırlatırım ama sana
ekim-kasım iyidir
Oohhhhh oh yandan yandann haydii önce memüklerden kiviriyoruzzz eveetttttt huhuuuvvvvvvvv
![]()
önce üstten sonra alttan evet şimdi komple sallaaaSonra altlarımızdaannn eveeeetttt![]()
ben bahar havasına aşığım yağmur yağacak ama aşırı soğuk olayacak o seste uyucazayyyy en sevdiklerimi söylüyorsunuz kızlar içim bir hoş oluyor kış gelsin yeaaa![]()
allahummm bu nasıl bir işyeri anamm yağlamalarrkebaplarr falan
çok şükür patron cimri değil yeme içme 10 numaraallahummm bu nasıl bir işyeri anamm yağlamalarrkebaplarr falan![]()
maşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaaçok şükür patron cimri değil yeme içme 10 numaramutfakta çalışan abla ve o yapıyor her türlü yemek o yapmazsa patron sipariş verir hafta bir muhakkak dışarıdan sipariş verir yemeği
vallahaa bence ne misafirliği davetsiz gidelummmm
mavikelebek34 @zorunlunick
Morrmeneksee @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Yasnaz
@coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Migim
@pina
@.........
En sonki etiket boş bıraktım unuttuğum varsa olsun
Hadi yandannnnnn enerji gelsin ohhhhhhh kivirrr yandan sallaaaaa
ben artık tartıya çıkmıyorum desemmaşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaa![]()
celsun kilolarrr 1 kilo almışımm![]()
bugün ilkkez bi bakıyim dedimm başımdan kaynar sula döküldüüben artık tartıya çıkmıyorum desem
E sen beni döverek revamı bu şimdiEee temmuz bittii artıkk agustos ortalarına bile ne ortası nerdeyse bitti bile agustos
Sen beni minnos gibi sev![]()
Donsun donsun ısıtırızCelsun celsunn kıçımızda donsun azcuk![]()
ahahahah 1 kg gider azıcık diyet yapmaşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaa![]()
celsun kilolarrr 1 kilo almışımm![]()
gelin buyurun
dimi melooo hemenn yoğurt suyu içtummahahahah 1 kg gider azıcık diyet yap
gelin buyurun![]()
amaaaannn mıncırlarumm senii yavvvvvvvvvvvvvvvvE sen beni döverek revamı bu şimdi![]()
tabiiiDonsun donsun ısıtırız![]()