- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.901
tamamm beybimm yatmadan önce haberdar edelummmAkşam hatırlatalım birbirimize aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamm beybimm yatmadan önce haberdar edelummmAkşam hatırlatalım birbirimize aşko![]()
Anlaştıktamamm beybimm yatmadan önce haberdar edelummm![]()
Açıcı almadım o olurdu benceAhh o kızılı bende çok istiyorum ya bayılıyorum kızıl tonlarınaçok mu akıtıyor öyle ya,
Değişiklik güzeldir ya bi arkadaşım açıcı ile açıp boyadı o zaman tonu daha iyi tutuyor
teşekkür ederim nickommAfiyet olsun şeker
geçer canım toparla 1 aya kadar baya boş hissediyor insanDiş çektirdim
Valla doktor çok zor çıkarttı az daha çeneme giriyorduiçi boi kaldı dilim oraya gidiyor
![]()
Geçmiş olsun migim diş zor biraz alışana kadar dilin gider orayaDiş çektirdim
Valla doktor çok zor çıkarttı az daha çeneme giriyorduiçi boi kaldı dilim oraya gidiyor
![]()
Yaaa nasıl modelinikah elbisem geldi![]()
çok güzelmiş canım eminim sana çok yakışacaktır, sayılı günler kaldı artıkinternetten aldım canımatayım sana Eki Görüntüle 2901930
geçer canım toparla 1 aya kadar baya boş hissediyor insan![]()
Saolun canım diş çektireli 2 saat oldu geçer inşallahGeçmiş olsun migim diş zor biraz alışana kadar dilin gider oraya![]()
Yaa jouuu nerden bulun bunları yahu ❤
evet canım inşallah herşey istediğim gibi olurrda enazından kafam rahat olurçok güzelmiş canım eminim sana çok yakışacaktır, sayılı günler kaldı artık![]()
![]()
sıcı şeyler tüket canımSaolun canım diş çektireli 2 saat oldu geçer inşallah![]()
Hemen gelir şimdi mesele memuk.oluncaOhhhh gel bi başına gögsüne para koyayımm gelll![]()
beğendin mi
Neyibeğendin mi![]()