- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.981
değiştirebilirim canımhahahaa sümüklüüüü melommm
değiştiremiyormusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değiştirebilirim canımhahahaa sümüklüüüü melommm
değiştiremiyormusun
ooyyyyy melomm seni yerummm nasulda hemen görür attuğumii baallıkaymakk
afiyet olsun![]()
ekran karşısındayımooyyyyy melomm seni yerummm nasulda hemen görür attuğumii baallıkaymakk![]()
ayyy birandaa laptopun kamerasına baktum uleee okadar hissettummmekran karşısındayım![]()
ayyy birandaa laptopun kamerasına baktum uleee okadar hissettummm![]()
sensin o![]()
aahahah ya yerim şapşık
Çok andık bugunden beri cidden garip olmus yaMorrmeneksee bir kayserili olarak arkadaşımız birtanemizzz konuştuk konuştukk
dondurucan et değill kıyma çıkarmışumm yağlama yağlama diye diye konuştukk tutturdu yağlama yap
nasip yağlama oldu bugün![]()
çok ciddiyim inan çözülsün diye bekledim yuvarlak gibi kurban etinde çekilmiş bi kıymaydıÇok andık bugunden beri cidden garip olmus ya![]()
Selam Kızlar Bu Aralar Pek Konuşamaz Olduk Ama Hem Hasta Olmam Sebebiyle Hemde Gelen Misafirlerin Sebebiyle Yazamazdım Pek Buralara ☺
Soğuk Kahvemle Size Sevgiler Yolluyorum
Jou
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@pina
@Elhan
@Kahve __Kokusu
Cookiie
@dut agaci
@mavikelebek34
@MssPARE
@ASSOSyal
@zorunlunick
@coconatt
@Mi-Ok Yun
Nosking
afiyet olsun perimmBende geldim heyooEki Görüntüle 2902023
Selam Kızlar Bu Aralar Pek Konuşamaz Olduk Ama Hem Hasta Olmam Sebebiyle Hemde Gelen Misafirlerin Sebebiyle Yazamazdım Pek Buralara ☺
Soğuk Kahvemle Size Sevgiler Yolluyorum
Jou
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@pina
@Elhan
@Kahve __Kokusu
Cookiie
@dut agaci
@mavikelebek34
@MssPARE
@ASSOSyal
@zorunlunick
@coconatt
@Mi-Ok Yun
Nosking
allahummm incire bak hahahahha çok güzelllBende geldim heyooEki Görüntüle 2902023
afiyet olsun canım bebişler nasılAfiyet olsun gülümben de bebelerden bulduğum ilk boşlukta yaptım entekye kahvemi ❤
bebüşler nasull hele sevmeye gelemmiiiAfiyet olsun gülümben de bebelerden bulduğum ilk boşlukta yaptım entekye kahvemi ❤
Ben ramazanda yapmıştım eğer internetteki tariflerden yapacaksan malzemeleri azalt biz 2 güm yedik bitiremedik kalanı attım Allah affetsinnMorrmeneksee bir kayserili olarak arkadaşımız birtanemizzz konuştuk konuştukk
dondurucan et değill kıyma çıkarmışumm yağlama yağlama diye diye konuştukk tutturdu yağlama yap
nasip yağlama oldu bugün![]()
Beraber olsunnn minnoşumafiyet olsun perimm![]()
ben çok yaptumm aşkummm yapcak birşey yokkBen ramazanda yapmıştım eğer internetteki tariflerden yapacaksan malzemeleri azalt biz 2 güm yedik bitiremedik kalanı attım Allah affetsinn
Beraber olsunnn minnoşum![]()