- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.701
koy dolaba buzluğa kıymasını bigün çıkarınca gene yaparsın lahmacunEvet evet lahmacun malzemesi. O yüzden bende bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koy dolaba buzluğa kıymasını bigün çıkarınca gene yaparsın lahmacunEvet evet lahmacun malzemesi. O yüzden bende bilemedim
1000 i ben aldım kaldıı 3000 bin
Tamam maharetli hanımkoy dolaba buzluğa kıymasını bigün çıkarınca gene yaparsın lahmacun
Allah razı olsun kuzum ne muradiniz varsa versin Rabb'im1000 i ben aldım kaldıı 3 bin
canum benum ama kıymayı dışardan aldın dimi öyle yaptın hemenTamam maharetli hanım![]()
Tamam canım bende az sonra ona basliycam simdi 313 fatiha var onu okuyorum.Simurgp takip ed kalırsa 2 bini okuduktan sonra kalanını alırım canım
seninde kuzummAllah razı olsun kuzum ne muradiniz varsa versin Rabb'im![]()
Kizlar Allah razi olsun hepinizden Allah ne muradıniz varsa versin❤❤
Yok işte olmaz o iş buzluktan çıkardım bak benim kAfa toplamıyor hemen ya onu yapcam bir iki güne birşey artıkcanum benum ama kıymayı dışardan aldın dimi öyle yaptın hemen
yoksa buzluktanmı çıkardın yaptın
kıymaları birdahaki sefere küçük küçük attt hepsi bir yapıp atmaYok işte olmaz o iş buzluktan çıkardım bak benim kAfa toplamıyor hemen ya onu yapcam bir iki güne birşey artık![]()
Yani bir yemeklik kadar atıyorum ben hep ama burda hepsini harc yapmamam gerekirdi. Çözülse bile katıklamadan bıraksaydım köfte falannyapardım en azındankıymaları birdahaki sefere küçük küçük attt hepsi bir yapıp atma
yoksa iki kişilik çok oluyor
Az önce aklımdan geçtin dedim minnoş bugünmü gidecekti hiç yok ortalardaHeyyyooooooooo ben geldimm bu gün hiç yoktum
Bütün gün nikah işlemleri ve çeyiz ile uğraştım canım , nasılsın ne yapıyorsunAz önce aklımdan geçtin dedim minnoş bugünmü gidecekti hiç yok ortalarda![]()
Ne yaptın dinlendin mi birazHeyyyooooooooo ben geldimm bu gün hiç yoktum
Kız sen beni önceden görecektinallah senii ne etmeye bende diyorum yok artıkınn![]()
bırak işyeri mişyerii işyerinde boş olur düzen olur![]()
Nasıl gidiyor canım her şey yolunda mıBütün gün nikah işlemleri ve çeyiz ile uğraştım canım , nasılsın ne yapıyorsun
Hayır ys eve g3ldim yemek yaptım şimdi yedim birazdan odama geçeceğim dinlenme pozisyonu alacağımNe yaptın dinlendin mi biraz