- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ülkeyi ürettirirdinFenaa yapardumm herkesii ne iyi olur du demii hahahah![]()
Hormonlardan işte canımAaa dimi mesela ben evlenmeden önce adet olmadan önce mutlaka gögüslerim ağrırdı adet olcma diye hazırlardım kendimi evlendim 5 ay sonra ne meme ağrısı ne birşey adet olcagım gün regl ağrısı yaşıyorumm akşam pıtt geliyor
Doğum ederdummm doğummm doğummmSorma ülkeyi ürettirirdin![]()
Evet kuzummHormonlardan işte canım
En az 3 çocukDoğum bakani mesela![]()
Sadece kaldır jou bırak gitsin uyusun yatagindaDoğum ederdummm doğummm doğummm
Şu kocamıda kaldırıyimmm koltukta mayışıp kalmış uyumuş![]()
Bide bana bana yemeler diyorZorunluyla çiş kaka konuşuyorduk araya senin dolaba kaldır yersin yazın girdi![]()
Şimdi sadece kaldır kısmını yanlış anlar buSadece kaldır jou bırak gitsin uyusun yataginda![]()
Biraz rahatsızlandim canim üsüttüm galiba dün gece acile gittim sancidan. Su an daha iyiyim ama karnim hala aciyo
Hahahahaha yaa niko güldürdün beniŞimdi sadece kaldır kısmını yanlış anlar bu![]()
Hahahahaha vallaha rahat bıraktum adamuuuuSadece kaldır jou bırak gitsin uyusun yataginda![]()
Hahahaha kız okurken hiç öyle de düşünmedimm yalan yokŞimdi sadece kaldır kısmını yanlış anlar bu![]()
Hayret kizmadinHahahahaha yaa niko güldürdün beni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alışıyorum galiba sapikliklariniza bujiyi bir şey mi bilemedimHayret kizmadin![]()
Ben aluşturdummAlışıyorum galiba sapikliklariniza bujiyi bir şey mi bilemedim![]()
Yok aman yoldan giden gitsin yoluna bulaşmasın banaBen aluşturdumm
Yoldan geçene saldırma haa aman amann![]()
Oyyy anammm allah ta sizi guldürsün çenem ağrıdıYok aman yoldan giden gitsin yoluna bulaşmasın bana![]()
Hoşuna gitti beybiii![]()
![]()
Alışıyorum galiba sapikliklariniza bujiyi bir şey mi bilemedim![]()