- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.136
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.941
Doğdum doğalıAlışkanlık işte her sabah kaltigin için ne güzel kaç yıldır böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğdum doğalıAlışkanlık işte her sabah kaltigin için ne güzel kaç yıldır böyle![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bizim kızlara yetişmek zorGünaydın canlarDün gece hızınıza yetişemedim yahuu uyuyakaldım
![]()
Nasılsın migimGUNAYDINNN![]()
Ben memnun kalmadım ondan iyi çekmiyor şarj yetmiyorGünaydın kızlar ,
Şarjlı el süpürgesi tavsiye edecek var mı ? Fakirin yorumları pek iyi değildi. Kablosuz kullanıyorsunuz ya, el süpürgesi
Sabah erken kalkınca tüm verimi alıyorsun mıs gibiAlışkanlık işte her sabah kaltigin için ne güzel kaç yıldır böyle![]()
İyiym sekerim sen nasılsınBizim kızlara yetişmek zor
Nasılsın migim![]()
Aynen ya, yorumları olumsuzdu, bile bile de denenmez. Araştırıyorum işte, yere dokulen kırıntıları almak için, sağolasınBen memnun kalmadım ondan iyi çekmiyor şarj yetmiyor
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
bebeklinick
coconatt
Wilma11
D u t
Jou
mavikelebek34
Madammor
Morrmeneksee
Minnosprenses
Cookiie
Simurgp
Hadj bakalım önce enerjiyi yükseltelim ev işlerine dalalım.kizlar haydi haydiiiiii
![]()
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
bebeklinick
coconatt
Wilma11
D u t
Jou
mavikelebek34
Madammor
Morrmeneksee
Minnosprenses
Cookiie
Simurgp
Hadj bakalım önce enerjiyi yükseltelim ev işlerine dalalım.kizlar haydi haydiiiiii
![]()
Kolay gelsin sana bana herkese canimGünaydın canım
Siz ev işlerine ben evrak işlerine![]()
Ben bir daha asla almam ikiside cöp oldu. Kablolu olanlardan bak bence hem normal hem şarjlı gibi kullanilanlar var. Onlari tercih ediyorum artikGünaydın kızlar ,
Şarjlı el süpürgesi tavsiye edecek var mı ? Fakirin yorumları pek iyi değildi. Kablosuz kullanıyorsunuz ya, el süpürgesi
GünaydınGünaydın canlarım![]()
Sağol , eskiden bı kalite vardı yaa, annelerimizin şarjlı süpürgesi , sorun yoktu, şimdi parası neyse alicaz ama hep mi kalitesizBen bir daha asla almam ikiside cöp oldu. Kablolu olanlardan bak bence hem normal hem şarjlı gibi kullanilanlar var. Onlari tercih ediyorum artik