- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.001
Beraber olsun bebişimAfiyett olsun çüçekkkk❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber olsun bebişimAfiyett olsun çüçekkkk❤
Aynenn yaaaa buneydi ya yasak kalktı herkes kudurduOy çok ters yerlerdeler birde. Bizim çoğunluğuna ailelerimiz gidiyor ya belli başlı yerlere gidip hediyemizi veriyoruz bu haftasonu ve eylülde yakın var onlarda mecbur gidicez sonuna kadar durucaz![]()
Sorma ya kaç kere dedik keşke şu yasaklar kalkmasaydı diyeAynenn yaaaa buneydi ya yasak kalktı herkes kudurdu![]()
Birazını satıyoruz birazını veriyoruz birazı bize derken anca oluyorAaaaaaaa bak o olur doldur legenlere kaplara geliyorum bennnşuraya kolları sıvama emejisi gelsin yaf
satiyonuzmu siz onları canım . pazar günü bende yapcan
Evet yaSorma ya kaç kere dedik keşke şu yasaklar kalkmasaydı diye![]()
Havalardan sanırım ya çoğumuz da var, ben de çok heyecanlıyım doğum için ya, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım, tüm isteyenlerçok şükür bugünümüze canım. İyiyim bende işte biraz halsizlik var niyeyse![]()
Üreme ve ürettirme doğurtma çoğalttırtma ve gaz verme bakanım sizede günaydınTabii tabiu![]()
Vay vay hahahahahahaÜreme ve ürettirme doğurtma çoğalttırtma ve gaz verme bakanım sizede günaydın![]()
Ne yapayayim canimm günlük rutin işlerVay vay hahahahahaha
Napıyorsun çiçem
Bende aynenn yaaa bir iki utu kaldiNe yapayayim canimm günlük rutin işlerEvi sil süpür etrafi topla yemek yap
Sen napıyorsun bakeemm
Ayy çok sevindim bak hiçbekletmeden ikinci evladınız geliyormuşHavalardan sanırım ya çoğumuz da var, ben de çok heyecanlıyım doğum için ya, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım, tüm isteyenlerilkinde de heyecan vardı tabii ki, ama şimdi karşılaşacağım durumları az çok biliyorum doğumda , onun telaşı biraz daha var, sancılar önemli değil çekeyim ama sağlıkla sihatle kucağıma alayım
normal doğum ama sezeryan da korkutuyor beni, bayılmak vb, doktora bırakıyorum, normalde çok güçsüz biriyim Allah'ım yardım ediyor
arkadaşlarım normal doğum yapamazsın demişlerdi, doğumhanede bile aklıma geldi tabi açık yazmıyorum kimseyi etkilememek için, dua ediyorum
sebepsiz yere geç olmuştu çocugumuz, şimdi de üsuste oldu
![]()
Kolay gele canoom bitmiyi işlerBende aynenn yaaa bir iki utu kaldi![]()
Hemee hiç bitmiyor yaaa hele bu havadaKolay gele canoom bitmiyi işler![]()
Amann bizde mezdeke açar oynarız bi ikiHemee hiç bitmiyor yaaa hele bu havada![]()
Gitcen butun kurtlarini dokucen, gelcenBenim eylul iki kisiyede dugun var ne bok yiycem ya biri istanbulda biri vizede![]()
Amin ya ağladım mesajı okurken ve yazarken, Allah razı olsun, inşaallahAyy çok sevindim bak hiçbekletmeden ikinci evladınız geliyormuşhiç stres yapma. Hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Yeterki bebeğin ve sen sağlıklı olun. Çok az kalmış şimdi çok heyecan stres korku vardır içinde. Çok fazla bilemesemde tahmin edebiliyorum. Ama gücsüz biriyim deme. Bence çok güclü birisisin bak birkere bir doğum yapmışsın. Bunuda yapıcaksın. Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Bir bakmışsın kucağında bebeğin. Bu anı düşün sadece kucağına aldığın anı yüzünü gördüğün anı düşün. Doğumu hiç düşünme o bir şekilde olucak
![]()
Hahahahaahah pinoşş güldürdün beniiGitcen butun kurtlarini dokucen, gelcen![]()
Hahahahahahahah tamda aynısı söyledin yerim seni yaAmann bizde mezdeke açar oynarız bi ikiVed dih vele diş tiri
![]()
Yoksa bitecegi yok kuzuum eğlenceye vuralımHahahahahahahah tamda aynısı söyledin yerim seni ya![]()
Sen dert etme, müzik baslasin senin mecalin olmasina gerek yok, o göbek kendi oraya gider atar gelir, sonra seni zorla oturtmaya uğraşırlar. KOP GEL, KOP GEL.Hahahahaahah pinoşş güldürdün benii
Öylemi yapcemm ben roman oynamayı bile bilen birinsan buaraalr göbek atmaya bile mecali yok![]()