- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.201
günaydın canımGünaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımGünaydın![]()
ben bilmem oraları ben masumumAllahummm anamm yeter daaaa hepinizde çerkezköyee bi tanıdığınız var vallahaaa pıçsklarumm ha hepinizi
Çerkezköyün neresind ehele de bakim
Sussss senin de arkadaşın burdaben bilmem oraları ben masumum![]()
![]()
dün akşam yeni bir diziye başladım onu izliyim derken saat geç olmuş uyumadan da bir bakıyım dedim bağımlılık yapıyor burası daBöyle yakalarum seni işte günaydun canumm❤
O kadar da Bilmiyom vallaAllahummm anamm yeter daaaa hepinizde çerkezköyee bi tanıdığınız var vallahaaa pıçsklarumm ha hepinizi
Çerkezköyün neresind ehele de bakim
Seni mi benimii yaaa zamanında eşim çok oyun oynuyodu telefonda ben öyle tvye bakardım hep buralara pek girmezdim arkadasım yok kimsem yok pek arkadaşta ediniyo bile bilmiyordum nese bigün girdim o giriş o giriş bidaha çıkamadım miinnoşdün akşam yeni bir diziye başladım onu izliyim derken saat geç olmuş uyumadan da bir bakıyım dedim bağımlılık yapıyor burası da![]()
Hayırlısı olsunn beybiii yalnızmı buralarda acaba yaO kadar da Bilmiyom vallaDügün orada olacakmış biz gidemeyecegiz
![]()
kaçırdım o kısmı demekki olsun hayırlısı olsun
Niye ki
Minnoş prensesti kraliçe artık oevettt o artık minnoş gelin oldu![]()
![]()
Yer yoktu kızzz ondann haberde bekliyolardi ama kesin di cumaydı doluymuş pazartesiye attılar inşaallahh olacakkNiye ki![]()
Yok kuzu orada yaşamayacakHayırlısı olsunn beybiii yalnızmı buralarda acaba ya
Randevu almamis miydiYer yoktu kızzz ondann haberde bekliyolardi ama kesin di cumaydı doluymuş pazartesiye attılar inşaallahh olacakk![]()
Hee tamammYok kuzu orada yaşamayacak![]()
Okadarını bilmiyorum aşko sadece bugün mobilya bakmak için adanaya gidicektii binmiştir bile otobuse coktanRandevu almamis miydi![]()