- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.281
Sen istedin döv dedin alla allaDeliye bak ne laf edicem dünden razı buda dövmeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen istedin döv dedin alla allaDeliye bak ne laf edicem dünden razı buda dövmeye![]()
yaaa hahahahahah çok minnoş oldum şuann
Sevimli minik gurbaaaammm![]()
Sen vardın migi ve madammor sonradan eklendi bebişim.Ben yoktum sonradan mi ekledi niko
Nikooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Demek beni eklemdin habebeklinick çabuk açıklama yap ben niye yoktum çabuk konuş
![]()
zeytin salata bol tereyağlı pastırmalı yumurta falannÇok çeşit istemem ben bir oeynir bir domates tamam
Günaydınn nikomm nasılsın napıyorsun![]()
Lafın gelişi döv dedim sende atladın vSen istedin döv dedin alla alla![]()
7.gunabovv olmadımı ya 10 gün![]()
Ama ben pastırma pek şeytmemzeytin salata bol tereyağlı pastırmalı yumurta falann![]()
tamamm salı günüü
Bide bu nicklwri hergun tek tek hatırlamaya çalışmak yerine şak şak etiketlemeninwbir yolu var mı acaba yaaaaaBende diyorum nikom yapmaz diye![]()
aaaa sucuklu yumurta peki kuzummmmmmmmmmAma ben pastırma pek şeytmemama senin için yerim
![]()
Kıydiklarim olmuştur ama sana kiyamam kendi adımayanlış görmüşüm Beni dovebilirsiniz![]()
öyle olsa keşkeeee ben canım çıkıyo 10 sefer okuyorum kimi unuttum diyeBide bu nicklwri hergun tek tek hatırlamaya çalışmak yerine şak şak etiketlemeninwbir yolu var mı acaba yaaaaa
aaaa sucuklu yumurta peki kuzummmmmmmmmm
Kopyele zaten git gide çoğalıyoruz kopyele yapıştır yapBide bu nicklwri hergun tek tek hatırlamaya çalışmak yerine şak şak etiketlemeninwbir yolu var mı acaba yaaaaa
peri diyor geliyim kahvaltıya dedim gell dolapta yok yokBildiğimiz sucuklu yumurta mı yoksa ima mi var
onu ben yaptımm paree nottdeftere atmıştımm sonra hepsini kopyalayıp aynısını buraya yapıştırmıştımKopyele zaten git gide çoğalıyoruz kopyele yapıştır yap
Ben namaz tipiginde hep kopyala yapıştır yapıyorum canım sorun olmuyoronu ben yaptımm paree nottdeftere atmıştımm sonra hepsini kopyalayıp aynısını buraya yapıştırmıştım
hatırlarsan kimseye doğru düzgün bildirim bile gitmiyordu oyüzdenn
tek tek yazıyorum
valla benim oluyor yanii anlamadımBen namaz tipiginde hep kopyala yapıştır yapıyorum canım sorun olmuyor