- 18 Kasım 2020
- 20.814
- 50.051
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.121
Güya yıllık izindeyim hiç evde sakin skain oturamafım ya misafir oluyor ya brn evde olmuyorumArtık son hazırlıklar canım az kaldı biraz daha dayan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güya yıllık izindeyim hiç evde sakin skain oturamafım ya misafir oluyor ya brn evde olmuyorumArtık son hazırlıklar canım az kaldı biraz daha dayan
Düğün üstü olunca senin izin zaten belliydi ama misafirler ne alaka onu anlamadım zaten hazırlığınız var bir dışarda bir evde oluyorsunuzdur birde üstüne misafir düşünemiyorum Allah yardımcın olsunGüya yıllık izindeyim hiç evde sakin skain oturamafım ya misafir oluyor ya brn evde olmuyorum![]()
Swn gideceksin gitmeden gelelim defik diyorlarDüğün üstü olunca senin izin zaten belliydi ama misafirler ne alaka onu anlamadım zaten hazırlığınız var bir dışarda bir evde oluyorsunuzdur birde üstüne misafir düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
Sen yaşadığın şehirde kına yapmayacak misin o zaman gelselerdi yaSwn gideceksin gitmeden gelelim defik diyorlar![]()
İyi geceler canım. Masterchef izlemece senİyi geceler kızlar napıyorsunuz nasılsınız
Bende arkadasın kınası nikahı derken pert oldum bugün bitti mesaimBeybiler izinli olduğum süre içerisinde hiç müsait olamafım nasılsınız
Bende aynıİyi geceler canım. Masterchef izlemece sen![]()
Yaa unuturmuyum seni hiççBeni de unuttu.
İzledikce dolapta ne bulduysam yedim yaBende aynı![]()
Yapacağım tabi ama işte maksat düğğn için haxırlıklar falan azıcık dedikoduSen yaşadığın şehirde kına yapmayacak misin o zaman gelselerdi ya![]()
İyiyim tatlım yornuğum uyuyamıyoeuö yaBende arkadasın kınası nikahı derken pert oldum bugün bitti mesaimsen nasılsın minnoş
İç bi parol yat canım rahatlarsın. Yada bi melisa papatya cayı filanYapacağım tabi ama işte maksat düğğn için haxırlıklar falan azıcık dedikodu
İyiyim tatlım yornuğum uyuyamıyoeuö ya
Büyük günahlar işledimAman kız naptın![]()
Yapacağım tabi ama işte maksat düğğn için haxırlıklar falan azıcık dedikodu![]()
Bende arkadastayim kocayı da attım geldim arkadaşaYaa unuturmuyum seni hiççsenin yerin bende başka ayrı çekiyosun beni bi
canım cok yoğundum evim bile berbat durumdaydı
![]()
Bende salıdan beri yoğunum işte buraya girip sohbet edemedim hiçBende arkadastayim kocayı da attım geldim arkadaşagiremiyorum iki gündür
Ama sende merak etmiyosun hani![]()
ÖzlettinBeybiler izinli olduğum süre içerisinde hiç müsait olamafım nasılsınız
Bu saatte ne dışarısı gür içeriyeÜstümdeki ölü toprağı attım kendimi dışarılara vurdum canım![]()
Girdik girdim ama şimdide uyuyamıyorumBu saatte ne dışarısı gür içeriye