- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.761
O haksızlık bende de var hep canımOhh sendeki şans bende olsaydı bende diyorum niye halsizim hep![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O haksızlık bende de var hep canımOhh sendeki şans bende olsaydı bende diyorum niye halsizim hep![]()
Ben yüzme bilmiyom benim ki garantiTaşsız olmaz zati yüzerek çıkarız mazallah![]()
Garibanın yüzü gülür mü beybiİyi yapiyorsun tabi yat kalk dinlen sonra yine aynı yat kalk iş güç bende canim. Yemek yapiyorum ne yapayim ev isleri malum![]()
Hahaaaaaaa bana yapisirsin beni de batirirsin o zaman beni arkada Birakma bakBen yüzme bilmiyom benim ki garanti![]()
Peşimden kitleleri suruklerim kahvemHahaaaaaaa bana yapisirsin beni de batirirsin o zaman beni arkada Birakma bak![]()
Anons yap bakam başka deli çıkarmı bizim gibiOlacaksa öyle olsun![]()
Anaaa yalnız birakamazlar yok yawAnons yap bakam başka deli çıkarmı bizim gibi![]()
Neyi yanlız bırakmazlar anlamadım canımAnaaa yalnız birakamazlar yok yaw![]()
Öldürkene kahvem, anons yap dedin yaNeyi yanlız bırakmazlar anlamadım canım![]()
Yok kirazimm toplu katliama katılmak isteyen olurmu ona anons yap DidimÖldürkene kahvem, anons yap dedin ya![]()
Can tatlı kahvem, olmaz herhaldeYok kirazimm toplu katliama katılmak isteyen olurmu ona anons yap Didim![]()
Afiyett olsunn canımJou
Minnosprenses
@mavikelebek34
@Migim
@zorunlunick
@MssPARE
@pina
Cookiie
ASSOSyal
@Emma3
@Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Madammor
@Morrmeneksee
@Yasnaz
Selam Kahveseverler Topiği![]()
Neeyydiyin perriimmmmOha ya ne konuştunuz böyle yetişemiyorum. Az durum okuyım![]()