- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.841
Geldim bile yuppiiiiGell gellll katliyam yapcaz yok mu artıran![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim bile yuppiiiiGell gellll katliyam yapcaz yok mu artıran![]()
Ben redoxon kullanıyorum virüs e yakalandigimda da yedim cok iyi geliyor duPharmaton Kullandim bir ara iyiydim sen ne kullanıyorsunuz canım![]()
Kuzum nasılsınnKimsecikler yok miii
Iyiyim kuzum, yatakta yuvarlaniyorum her zaman ki gibi sen nasılsın tatlim ❤Kuzum nasılsınn
Deniyeyim bakalım canım bu ara almayı düşünüyordum zati vitaminBen redoxon kullanıyorum virüs e yakalandigimda da yedim cok iyi geliyor du
Hahaaaaaaa birde can tatlı derler kime desem ölek kak gidelim diyorGeldim bile yuppiiii![]()
Vitamin yazmamla vitamin reklamları gözümün önünde uçuşuyor bu teknoloji insan oğlundan akıllı olmak zorunda mi kendimi aptal gibi hissettiriyorDeniyeyim bakalım canım bu ara almayı düşünüyordum zati vitamin![]()
Yaaa busaatte yatakta nicun pinoşummIyiyim kuzum, yatakta yuvarlaniyorum her zaman ki gibi sen nasılsın tatlim ❤
Bebeğim afiyet olsun❤❤İyi aksamlarrEki Görüntüle 2906383
Sağ ol canım gel beraber olsunBebeğim afiyet olsun❤❤
Canim benimmm olsun tabiii yoksa pıçaklaruumm haaaaSağ ol canım gel beraber olsun![]()
Aman Allah korusun gel senCanim benimmm olsun tabiii yoksa pıçaklaruumm haaaa![]()
Bugünde benim 2 yilım oldu ya tamda bebiş için üye olmuştum burda bugün konu acmak içinAman Allah korusun gel sen![]()
Platesinn seni sevsun kelebeğummAfiyet olsun canım
Pilatesten yeni geldim yapılır mı bu bana![]()
Daha başlamadımYok kız sen kaç gündür uyguluyorsun
Ben ayın 2sine aldım randevu çok heyecanlıyım![]()
Neye basliyon mikrofonda almış elineDaha başlamadım![]()