- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.881
Huhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaaHuu huu o zaman kahveleri içip ateş aliyoruz bu gece rahat durmak yookk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaaHuu huu o zaman kahveleri içip ateş aliyoruz bu gece rahat durmak yookk![]()
Bende Gaziantep e bayiliyorum gelmek görmek gezmek ve lezzetlerini tatmak nasip olur insallahAyyy ne güzel yaaa![]()
Atrş beni bekliyoooHuhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yatmadan evvell bi
![]()
İnşallah canım. Tekrar tekrar gelmek isteyeceğin bi yer burası . Ve eminim en az 2 kilo alır gidersinBende Gaziantep e bayiliyorum gelmek görmek gezmek ve lezzetlerini tatmak nasip olur insallah![]()
Ama zeytin uyumuyMuhteşemsiinn bebeğimmmmm![]()
![]()
![]()
Eline sağlık canımBu akşam kahveler benden yani ben yapmışım gibi olsunAfiyetle
![]()
Afferumm zeytinimeee akıllı kızımm yaaAma zeytin uyumuy![]()
Huu huu alev aldı memleket❤Huhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yatmadan evvell bi
![]()
Dutum bugün dolma oydum kislik kutlrutma onlari ipe geçir derken işlerim vardı yavrumTabisi bebeğim özledim seni nerelrdesin![]()
Abooovvv kilo muİnşallah canım. Tekrar tekrar gelmek isteyeceğin bi yer burası . Ve eminim en az 2 kilo alır gidersin![]()
Ne aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyomAfferumm zeytinimeee akıllı kızımm yaa
Inşallah uyanır da jouya dediğin olmaz HahhahahaAma zeytin uyumuy![]()
Hahahah yaaaaaa yerim seni canım canım sen çok yaşa❤❤Huu huu alev aldı memleket❤
Hahahaahha gece oldu gece yatsun uyusun sabaha işi var öyle de enisteyeeNe aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyom![]()
Ne aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyom![]()
Oyy ellerine sağlık. Benimde biberlerim kurusun patlıcan yapıcamDutum bugün dolma oydum kislik kutlrutma onlari ipe geçir derken işlerim vardı yavrum
Sen nasılsın![]()
Abooovvv kilo muYerken 2kere düsünürüz artık napak
![]()
Kız o lezzetler yenmez mi beeantep e gelip kilo almadan gidersen arkandan söverler . Niye yemedin beğenmedin mi diye