- 28 Haziran 2011
- 63.692
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.561
Bize yangınlar zaten joummAboovvvvv sosyoş görüyinmuuuuu![]()
ASSOSyal neler diyo bak bakk yemek yaparken doyuyo kendisi ben açluktan öleyrum emii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize yangınlar zaten joummAboovvvvv sosyoş görüyinmuuuuu![]()
ASSOSyal neler diyo bak bakk yemek yaparken doyuyo kendisi ben açluktan öleyrum emii
Yaaaaaaaaaa hahahahahahah yeriimm seniiiBize yangınlar zaten joumm![]()
Bense oyleeBoğazımı tutalım ama yemek hayali kuruyorum ben hep![]()
'yi yi yiYaaaaaaaaaa hahahahahahah yeriimm seniii![]()
Nasılsın bugünWuuuuu nickom![]()
![]()
askina gurban
![]()
Tobe estağfurullahCanım biseyler istiyo ama ne![]()
Cok şükür iyiyim nickom sen nasılsınNasılsın bugün
Cinsiyet belirtmek anlamında kullanmak istedim kuzum.Cok şükür iyiyim nickom sen nasılsınsorucam unutorum luteinlestirici ne ola
![]()
Bende öyle düşündüm için niye yazdi acaba diyorum nicjomCinsiyet belirtmek anlamında kullanmak istedim kuzum.
Luteinlestirici hormon-ostrojeni başlatan hormon
Dikkat git kuzummm
Dışarısı iyiymiş ben evde bunalmışımAman dikkat bol su iç çık![]()
Oysş benden başka kümse yiyemezz seni sosyalimm sakın sakınn izin verme haaa'yi yi yi![]()
Canım bende öyleyim mutfağa girince doğuyorum misafir geldiğinde ayıp oluyor hep. Tekken zaten yicegim kadar yapıyorum ama o bile artıyorSuan bekarımda boyle, evlenırsem degısırmı bırseyler bilemiyorum tabi ama kucuklugumden berı doyasıya yedıgımı hatırlamam (yağlama mantı harıc)![]()
Sadece sen jouuuuOysş benden başka kümse yiyemezz seni sosyalimm sakın sakınn izin verme haaa
Vallaha pıçaklarumm seniii oyşş balluukaymakkk
![]()
Vay kelebek otur sıfırCanım bende öyleyim mutfağa girince doğuyorum misafir geldiğinde ayıp oluyor hep. Tekken zaten yicegim kadar yapıyorum ama o bile artıyor![]()
Ya hahahahah mıncurlarummm senuiiuuuuuuuuiiiSadece sen jouuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Haahahahaha bu iyiydi ulen kelebekkk demii iyi geldi sana dışarısı miss gibiDışarısı iyiymiş ben evde bunalmışımpüfür püfür esiyordu. Canım sucular bana çalışıyor zaten
![]()