- 9 Ekim 2020
- 5.872
- 7.876
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.761
ben bir karı koca nın çekişmeli boşanma davasındaki tüm detayları okudum belgeleriyleCanin Sen ne okudun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir karı koca nın çekişmeli boşanma davasındaki tüm detayları okudum belgeleriyleCanin Sen ne okudun![]()
Kız eltınde mı yok gorumcėde olur ıkı kavga et alsana exjınÖpemem kiO istanbulda ben ankarada ailemleyim.ama benimkiside pek sıkıcı hiç atraksyon yok
![]()
Kahvem yaaBas orta son derken kacırdın galıba bırsey ler![]()
Mune karari verdi az önceben bir karı koca nın çekişmeli boşanma davasındaki tüm detayları okudum belgeleriyleyarın kararımı açıklayacağım onlara
Yok ki eltimKız eltınde mı yok gorumcėde olur ıkı kavga et alsana exjın![]()
Hahaha mıllet huzur arar sen bulmuşsun bunuyonYok ki eltimgörümcen de bal kaymak,kaynana soğuk ve mesafeli asla sorun çıkarmaz.valla sıkıcı yaaa.zorla kavga çıkarıyorum evde ne bu böyle özeniyorum elti kavgalarına
![]()
İnsanoğlu nankördür olmayanı isterHahaha mıllet huzur arar sen bulmuşsun bunuyon![]()
Kaybedince anlar elindekinin değerini birdeİnsanoğlu nankördür olmayanı ister![]()
Sefayi sen sür sebebi biz olalımBu saatte 2.uykusuna geçen ben sizlerden kopamadığımı farkettimKahve __Kokusu
ASSOSyal 2.sigaramıda içtim sebep sizsiniz
yarın öğlene kadar uyurum öğle kahvesine yetişirim
beni özleyin kahveli kurabiyelerim
![]()
Ahahahah tadını çıkarıyorum
Mesela çok sosyal olamadımNe mesala örnek verirmisin..
Afiyet olsun kuzum içeli çok olmuş ama içimi açtın
Ne güzel bir olgunluk göstermesin ailen sıkıntıdayken senin gezin tozman umursamaman hoş bir davranış olmazdı. bence bu senin ahlakının güzelliğinden gelir ve olmayan çevren den çok daha erdemli bir davranışMesela çok sosyal olamadım
biraz maddiyat sıkıntım vardı ailemden istemedim hep sonra hep sonra diye erteledim şimdi para var ama enerjik yok
Ayyy hadi insallah hayirli kismetlerleSorma ya arıtıcı taktırsam yeri yani ama bizimkiler gidici gözle bana baktıkları için masrafları azaltmaya düşünüyorlar![]()