- 9 Ekim 2020
- 5.891
- 7.893
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.161
Yine aşkoluklar, kurlaşmalar,cilveleşmeler başlamış 2saat gitsem ortam öpücükten kalpten geçilmiyor
ben gelincede bıçaklar çekilsin hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gell seni öpemm halloşşYine aşkoluklar, kurlaşmalar,cilveleşmeler başlamış 2saat gitsem ortam öpücükten kalpten geçilmiyorben gelincede bıçaklar çekilsin hep
![]()
öp te geçsin ozamn baş ağrısından çok bi fenayımGell seni öpemm halloşş![]()
Ooyyyy oyyy senu haböyle ovalarumm öperummm kuzum kuzum cannuummmöp te geçsin ozamn baş ağrısından çok bi fenayımaht ettim saçımı kesicem kısacık ıslak saç yüzünden mafoldum
![]()
Aluntuladum canum yukarda
Yaaa kocam böle sevmedi beniiiOoyyyy oyyy senu haböyle ovalarumm öperummm kuzum kuzum cannuummm
![]()
![]()
kaçırdım ben orayı hemen didiklemem lazımAluntuladum canum yukarda![]()
Canumm canumm pak sen kocişi boşverr ben seni sever sveer operr birakmam kii menekşe dediya seni cıgerune alurr diyeeYaaa kocam böle sevmedi beniiipanpaların en minnoşu
pis koca zatenCanumm canumm pak sen kocişi boşverr ben seni sever sveer operr birakmam kii menekşe dediya seni cıgerune alurr diyeeburakmammm
Bende uyuyabilirim kuzum birazdan yarın ürolojiye görüncem idrar yaparken yanmam var kaçgündür birşey çıkmasa iyipis koca zatenbırakma beni sevgi delisiyim zatennnnn
herkes yattı uyudu sanırım meydan bize mi kaldı
![]()
Ayyy evettt çokgüzellEki Görüntüle 2908222 Çok güzel değil mi yaaa![]()
aslende ankaralıyım canomBende uyuyabilirim kuzum birazdan yarın ürolojiye görüncem idrar yaparken yanmam var kaçgündür birşey çıkmasa iyi
Aslen nerelisin![]()
Bende rizeliyum canumaslende ankaralıyım canombu arada benmde öyleydi idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil kullandım geçti geçen hafta bitirdim.geçmiş olsun minnoşum uyuyacaksanda koccaman öpüyorum tatlış uykular sana
![]()
Buarada sevgi delisiyim demiştin sende ben gibiipis koca zatenbırakma beni sevgi delisiyim zatennnnn
herkes yattı uyudu sanırım meydan bize mi kaldı
![]()
Evt kuzum ya o yüzden ilerlemeden hemen ilaca başlatırlar hemen rahatlatıyor zaten ilaçlar ihmale gelmez rizeli minnoşBende rizeliyum canum
Hadi inşaallahh başka birşey çıkmasunda amann yanii bu çok kötü ya allah kimsenin başına vermesin inanki acısı fena birşey ya
Üreyen yerlerini gostermeyecen demiBende uyuyabilirim kuzum birazdan yarın ürolojiye görüncem idrar yaparken yanmam var kaçgündür birşey çıkmasa iyi
Aslen nerelisin![]()
Bende Ankara halleyaslende ankaralıyım canombu arada benmde öyleydi idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil kullandım geçti geçen hafta bitirdim.geçmiş olsun minnoşum uyuyacaksanda koccaman öpüyorum tatlış uykular sana
![]()
Hahahahahaha üroloji bakıyomu hele kuz orayı kukumuuu amann allahummmÜreyen yerlerini gostermeyecen demi![]()