Yine aşkoluklar, kurlaşmalar,cilveleşmeler başlamış 2saat gitsem ortam öpücükten kalpten geçilmiyor😁 ben gelincede bıçaklar çekilsin hep:63::KK12:

• Komik
Reactions: Jou
öp te geçsin ozamn baş ağrısından çok bi fenayım:kızgın: aht ettim saçımı kesicem kısacık ıslak saç yüzünden mafoldum😒
Ooyyyy oyyy senu haböyle ovalarumm öperummm kuzum kuzum cannuummm

images

31d1c0f530045b1ac7e665740872b74d.gif

Bende uyuyabilirim kuzum birazdan yarın ürolojiye görüncem idrar yaparken yanmam var kaçgündür birşey çıkmasa iyi
Aslen nerelisin😌
aslende ankaralıyım canom🥰 bu arada benmde öyleydi idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil kullandım geçti geçen hafta bitirdim.geçmiş olsun minnoşum uyuyacaksanda koccaman öpüyorum tatlış uykular sana 🥰😘😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

aslende ankaralıyım canom🥰 bu arada benmde öyleydi idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil kullandım geçti geçen hafta bitirdim.geçmiş olsun minnoşum uyuyacaksanda koccaman öpüyorum tatlış uykular sana 🥰😘😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Bende rizeliyum canum😌
Hadi inşaallahh başka birşey çıkmasunda amann yanii bu çok kötü ya allah kimsenin başına vermesin inanki acısı fena birşey ya

Bende Ankara halley

• Komik
Reactions: Jou
Back
X