Aminnnn canım benim nasılsın 💕

Kesinlikle canım çok güldüm ya sesimde nasıl ince çıkmış 🤣

Günaydın pinacım nasılsın 💕❤️
Iyiyim canım ❤❤❤
Sevgi pitircigi günaydın

Şükür canım sen
Iyiyim canım ❤❤❤
Ben okul hazirliklariyla uğraşıyorum hala ınternetten alışveriş yapıyorum. Kac gundur hem cok heyecanlıyım hemde sıkıldım bitmedi gitti coronadan cok tedirginim yarin okul başlıyor oğlumda ses soluk yok, hic istemiyor 🥰

Sıcakta gülüm torku balım torku molası 🤩

IMG_20210830_145125.webp

Tünaydın mavis .
Gördüm ama mesguldum yazamadım, ailem bendeler
Wilma11 Wilma11 veee Jou Jou kızlar sizler karadenizliydiniz bildiğim kadarıyla.

Samsun'dan kilosu 35 liraya kabuklu fındık gelmiş .
Alayım mı ben bunu ? Fındığın iyisi kaça olur da

İyiyim canım çok şükür den nasılsın 💕

Nikah çok komikti 🤣🤣 ben mikrafonun açık olfuğunu unuttım tüm gücümle evet diye bağırdım 🤣🤣🤣 nişanlımın ayağına basöayı unutrum fotoğrafcı haturlattı benim ayakkabılarını çıkarmış köpek ama ayaklarını buldum bastım 🤣🤣🤣
❤️ Ay canısııım hayırlı olsun, cok cok mutlu olun umarım 💕 Allah ağız tadı, güzel gecim dirlik versin kuzum 💚🤲🏻

Wilma11 Wilma11 veee Jou Jou kızlar sizler karadenizliydiniz bildiğim kadarıyla.

Samsun'dan kilosu 35 liraya kabuklu fındık gelmiş .
Alayım mı ben bunu ? Fındığın iyisi kaça olur da
Ben Karadenizli değilim 😂 iç anadoluluyum❤️
Kilosu 35 lira çok iyi ya burda 50-60 diyor kilodu al bence

Iyiyim canım ❤❤❤

Iyiyim canım ❤❤❤
Ben okul hazirliklariyla uğraşıyorum hala ınternetten alışveriş yapıyorum. Kac gundur hem cok heyecanlıyım hemde sıkıldım bitmedi gitti coronadan cok tedirginim yarin okul başlıyor oğlumda ses soluk yok, hic istemiyor 🥰
Birşey olmaz Allah'n izniyle inşaallah 😊 çocuğuna uyması gereken temizlik kurallarını öğret gerisi tevekkül 🤷

Back
X