- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.561
Doğrudur kuzummBilmem annem yapar hep bende ondan almışım heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur kuzummBilmem annem yapar hep bende ondan almışım heralde![]()
Kiz deluuuu nagberyemişik zaten yicemiz kadar![]()
Insaallahh yaaaYat dinlen canim, biran önce sifa olur iyileşirsin inşallah![]()
![]()
![]()
Yakında değiliz hastaneden kaçırdılar seni desemAynı ben yoksa biz kardeşmiyiz ikizmiyiz yoksa![]()
bende diom beni unuttuKiz deluuuu nagber![]()
kaçırmışlardır anacım bu anamgilden şüpheleniyom çocukluğumda hep seni çingen çadırından çaldık diyorlardıYakında değiliz hastaneden kaçırdılar seni desem![]()
İzmir'de de çok var şüphelensen diycemdekaçırmışlardır anacım bu anamgilden şüpheleniyom çocukluğumda hep seni çingen çadırından çaldık diyorlardı![]()
Eylül sonuna doğru yap yani sıcskEylül gelince benim başlıyorlar gelmeye halıları bereyim camları sileyimama daha sıcak ya dimi ekime kadar gider gibi
Aha işte benm anacum da tek kız beni çıkarabilmiş okdr erkek bir ben kız al işte iki annede kızım olsun demiş zavallı biz ikizleri aralarında anlaşıp pay etmişler.bu konu müge anlıya kadar giderİzmir'de de çok var şüphelensen diycemdeanam oğlan doğurmuş hep
bir beni tutturmuş kız
Yok anacım ben sana hiç meşgul olurmuyumHe vallaaa![]()
Bak bakkkYok anacım ben sana hiç meşgul olurmuyumben de papuç kadar dil
![]()
Bizim soy ağacı karışır zati karışıkAha işte benm anacum da tek kız beni çıkarabilmiş okdr erkek bir ben kız al işte iki annede kızım olsun demiş zavallı biz ikizleri aralarında anlaşıp pay etmişler.bu konu müge anlıya kadar gider![]()
bu olayı müge ablamız çözssün ben ikizime kavuşmak istiyorumBizim soy ağacı karışır zati karışık
![]()
Bende öyle düşündüm minnoşum zaten camlar kapılar açıp yapsamda yine aynı toz olcak. Biraz daha serinleyelimEylül sonuna doğru yap yani sıcsk
ahahaahahahah sevişmeyi çok isterdum amaaaa heçç halim yokgel sevişek![]()
![]()
Ay benim hasta minnoşum yaaa iyileşmeni bekleriz acelem yokHah
ahahaahahahah sevişmeyi çok isterdum amaaaa heçç halim yokyoksa sen bana sevişek de anunda gelirimm
![]()
![]()