- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.601
Kizlar ben oglusumu okuldan almaya gideyom gelince gorusuruk öpüyorum hepunuzu acik adresleri alayım bu kadar sufleyi nagpicam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaaaaaaaa seni yirimm yirimmmmmmSana daha kocamanini yaptim halleyyy duymasin
Suflelerimiz hazir herkese en komacanimdan kahvem
Oooo atom karıncayım ben elektrigide parmagimla vereyom![]()
ben de yaz temizliğine katılırım artıkYok olmaz kız iyi iyi![]()
Selamm migiSelamlar
O zaman birlikte yaparızben de yaz temizliğine katılırım artık![]()
Kızzz tamda aklumdan geçiyordun haaa dedim nerde bu kızzzSelamlar
Başladı başladı dün ..ben eskiden hiç kacirmazdim benim kız bu sene televizyonu rehin aldıVahh kaldık başka bahara ikizim elbet kavusuruz birgünbi başlasada izlesek bende ilk defa bu sene sardım bu olaylara okadar boş valtim varki
![]()
Ben heo burdayım jou bakıp çıkıyorumK
Kızzz tamda aklumdan geçiyordun haaa dedim nerde bu kızzz
As balım perimSelamm migi![]()
TemamdırrrBen heo burdayım jou bakıp çıkıyorum![]()
Sana daha kocamanini yaptim halleyyy duymasin
Selam kuzu napiyon nasıl gidiyor mesaiSelamlar
Ozamn elllerine sağlık oturup yiyekkk gıybet timeSana daha kocamanini yaptim halleyyy duymasin
Ahahah ben bu yaşıma geldim hala çizgifilm severim sen müge anlı izle ben senin kuzla pempiş dünyalara takılayımBaşladı başladı dün ..ben eskiden hiç kacirmazdim benim kız bu sene televizyonu rehin aldısabah akşam çizgi film izliyom toz pembe gözümde artık herşey sekerkiz candy gibi dolasiyom. etrafta sayesin de
![]()
migim sistemden baktım soyadım değişmiş kütüğümde tabiHoşbulduk taze gelinim![]()
Su an sigara molası verdimSelam kuzu napiyon nasıl gidiyor mesai
Hayırlı olsun Kız iki soyadı olsaydı baba soyadını yana almigim sistemden baktım soyadım değişmiş kütüğümde tabi![]()
benimki itiraz etti sosyete misin sen diyeHayırlı olsun Kız iki soyadı olsaydı baba soyadını yana al![]()