- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.861
Düğğnde miZaten istesende vakit bulamazsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğğnde miZaten istesende vakit bulamazsin![]()
Aaaaaaaa nedenBenimde sanirim
Evt yaaaa;(((4 yıl mı![]()
Şarkıyı mahvettiinizCaney caney caney enişteme daney lililii![]()
Çok iyi celduuuuOhh afiet olsun n halleeyyy mutluluk verir![]()
Kız pandemi 2 yıldor var 4 senedir düğüne gitmemek nedirEvt yaaaa;(((
Evet sizi bi oraya bi buraya surcekler hicbirsey hatirlamatacaksin düğününden biz pasta kola içmeyi bile unutmusuz biz unutmuşuz dugun yeri unutmuş analar unutmuş bir gün sonra hatirladikDüğğnde mi
Maşallah kızEvet sizi bi oraya bi buraya surcekler hicbirsey hatirlamatacaksin düğününden biz pasta kola içmeyi bile unutmusuz biz unutmuşuz dugun yeri unutmuş analar unutmuş bir gün sonra hatirladik
Ben cok sevmem yas kartladi kuzum evlenecek cokta evlenen yokAaaaaaaa neden
Daha komigi ne biliyormusun bize maket pasta geldi kesiyor gibi yaptik millete dağıtımı kolay bir pasta dağıtıldı bizede 5 kislik falan bir pasta gelicekti pastayı niyeyse vermişler bir gün sonra pastayı görünce hatirladikMaşallah kızerken hatılamışsınız bizimkiler uyanık
Siz yrmemişsiniz sadece ddğil mi misafirlere dağıtım olduDaha komigi ne biliyormusun bize maket pasta geldi kesiyor gibi yaptik millete dağıtımı kolay bir pasta dağıtıldı bizede 5 kislik falan bir pasta gelicekti pastayı niyeyse vermişler bir gün sonra pastayı görünce hatirladik![]()
![]()
![]()
Evet sadece yemeyen gelin ve damat bize servis yapmayi unutmuşlar düğünde o kadar önemimiz varmis sen düşünSiz yrmemişsiniz sadece ddğil mi misafirlere dağıtım oldu![]()
Neyseki sadece sizmişEvet sadece yemeyen gelin ve damat bize servis yapmayi unutmuşlar düğünde o kadar önemimiz varmis sen düşün![]()
Ya misafirede dağılmasaydı
Biz kendimizi başrol sanarken misafir oyuncuymusuzYa misafirede dağılmasaydı
İş çıkarmiyorum kuzu çok iş var yapilcak oturuyorum sıkıntı burda hiç yapasim yokKendine iş çıksrıyprsun yine değil mi![]()
ki napammmŞarkıyı mahvettiiniz![]()
ya ben düğün özürlüyüm kendi düğünüme bile gidesim yoktuKız pandemi 2 yıldor var 4 senedir düğüne gitmemek nedir