- 28 Haziran 2011
- 63.695
- 159.898
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.881
Pinoşum noldu niye heyecan yaptinCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinoşum noldu niye heyecan yaptinCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan![]()
Bayiltmasin da bayılsinBayiliyormus bayiliyormus![]()
Kız sen harbi benim ikizimsin yarın doğru müge ye düğünden nefret ederim benya ben düğün özürlüyüm kendi düğünüme bile gidesim yoktuama seninkine gelem ben
Hahhaaa neydi o yenen birşey miydi bacıBen artık ev karısıyam aşkda neyimiş gııı amannn![]()
ben sana dedim bizi pay ettiler dieKız sen harbi benim ikizimsin yarın doğru müge ye düğünden nefret ederim ben![]()
temizlik malzemesi die hatırlıyorumHahhaaa neydi o yenen birşey miydi bacı![]()
Süpürge süpürmusler mantıklıtemizlik malzemesi die hatırlıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Niye ayirmislar bizi kör olmayasicalarben sana dedim bizi pay ettiler diedn aye bile gerek yok
![]()
Çöpçülerin suçu bacoooSüpürge süpürmusler mantıklı![]()
ahahah her birimiz savrulduk bir kenara 3.müzde çıkarsa şaşırmamNiye ayirmislar bizi kör olmayasicalarbirde Anadolu ya dagitmislar
![]()
Bizden üç tane bu memlekete fazla olur yaf kaldırmazahahah her birimiz savrulduk bir kenara 3.müzde çıkarsa şaşırmam![]()
Kahve icek mi ikiz çöpçüler inatÇöpçülerin suçu bacooo![]()
bugün hiç kahvede içmedimmmKahve icek mi ikiz çöpçüler inat![]()
Bebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzzCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan![]()
Bebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzzCanlar ben dün gece heyecandan uyuyamadım simdide sızmak üzereyim instagrama ilk gun resimlerini koyup uyuycam öpüyorum sizi komacan![]()
Güzelummmmmm çay güzelimm benimmmErken uyumuşsunuz kahvecilerBen çaycı ayaktayım hala
![]()
Aaaaaaaabugün hiç kahvede içmedimmmniyeyse
![]()
Türkish kahveme hastayım bugün niyeyse çaya sardımAaaaaaaaikizim kahve kırmızı çizgimiz olmalı bol bol tüketilmeli okayyyy
![]()
Kahve dediğin şöyle okkalı fincanda cezve de yapılanın dan olur zatiTürkish kahveme hastayım bugün niyeyse çaya sardım![]()
Aynen bende hala bakır cezvemde yaparımKahve dediğin şöyle okkalı fincanda cezve de yapılanın dan olur zatiben makinesinde misafire yapıyorum sadece
![]()