- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.981
sen nasıl oldun yavaş yavaş toparlıyor musun
Jou

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaadunden onceki gun resmi tatildi kuzum
![]()
Gösterirler bebeemmnne görcem ki![]()
Geliyorum bekle buna bi şarkı ile cevap vercemIyi olduu enazından unutamayasınızzz beniii emiiii![]()
Dünden tldaha iyiyim aşkumm yaa geceleri kuçük bi idrarım olsun hemen saatte bir giderdim wc ye bugece çok şükür 2 sefer gittim duzeldii gibiisen nasıl oldun yavaş yavaş toparlıyor musunJou
Hahahaha deme öylee vallahaaa patronun dilinden düşemezsin sonr ahaaaiyi canım çok şükür
üzerimde bir salaklık var kalktığımdan beri kesin bir hata yapıcam onu bekliyorum![]()
bende gösteririmYaabugün çocuklar okula gidince ben dün 30 ağustostu sanıyorum ya aman 3 gün üst üste misafir ağırlayınca en son hangi günde kaldık unuttum
Gösterirler bebeemmn
Yirim seni bitanemmm teşekkür ederim![]()
Ulaaa kubrişşş hooppp benim yaptıklarıma özenmeyin lannn pisluklerrrGeliyorum bekle buna bi şarkı ile cevap vercem![]()
Olur canım neden olmasın kotu dusunme ❤İnşallah nasip olur yeniden![]()
Sus len çok konuşma romantik bi şarkı bulup geliyom aldığım cevaba bak hıhhUlaaa kubrişşş hooppp benim yaptıklarıma özenmeyin lannn pisluklerrr![]()
Sus len çok konuşma romantik bi şarkı bulup geliyom aldığım cevaba bak hıhh
Al sanaydı bu hıhh
Beni unutma diye yazınca içimden mırıldanıyordum hıhh
Sana da gönderim dediydim hıhhh
![]()
Sus len çok konuşma romantik bi şarkı bulup geliyom aldığım cevaba bak hıhh
Al sanaydı bu hıhh
Beni unutma diye yazınca içimden mırıldanıyordum hıhh
Sana da gönderim dediydim hıhhh
![]()
hani banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ohh Ohh süper oldu. Şimdi bu gifler den sticker yapmayı da öğrendim ohhhh bağlasan durmammm hadeeeeAllahummmmmm nelerd ebuluyorrr iyi sardı sana bu giflerrr benden size geçtuu ama baya bayaa fena geçtu hemde hahahaha bayıldım küsme işineee yavvvv
Çok duygulandummmm şarkuna![]()
Sen iste sana ben şarkılar yazarım minnosummmmmmmhani banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben hec birini bilmiyorum nerden buluyorsunuzOhh Ohh süper oldu. Şimdi bu gifler den sticker yapmayı da öğrendim ohhhh bağlasan durmammm hadeeee![]()
canımmm kurbişiimmmmSen iste sana ben şarkılar yazarım minnosummmmmmm![]()
bu ara beni takip edecek hali yok çok yoğunHahahaha deme öylee vallahaaa patronun dilinden düşemezsin sonr ahaaa![]()
Ayy valla bu yeni nesil pek fenaBen hec birini bilmiyorum nerden buluyorsunuz![]()