- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.581
nerüyeeeeeeeeeeeeeeeeeValiz topluyorum canımSen neresunnn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerüyeeeeeeeeeeeeeeeeeValiz topluyorum canımSen neresunnn
![]()
bula bula beni bulduAaa canım benim ya nasıl bu kadar birikti bunlar![]()
allaahuuummmmm bigünde boş dur be kadınnnAnnemdeydim canm bugün eve dönücem kuzenimin asker eğlencesi vardı dün onun için gelmiştim![]()
Ağlama aşuguuummmnerüyeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Kız hiç sorma ben ev kuşuyum normaldeallaahuuummmmm bigünde boş dur be kadınnn![]()
Jou ya yazdığım cevabı sende oku canımooo sende hep bi kınaydı eğlenceydi keyfini çıkarıyorsun![]()
ula aynı bennnKız hiç sorma ben ev kuşuyum normaldebu iki haftadır böyle şeyler üstüste geldi hiçte sevmem yani
oyyyyyy tamammm o zamann benim yerumede oynaAğlama aşuguuummmKöye gidecük akşama çok yakin komşumuzun kına&düğünü varda
![]()
hadi hadi inanalım mıKız hiç sorma ben ev kuşuyum normaldebu iki haftadır böyle şeyler üstüste geldi hiçte sevmem yani
bende bir düğün kına olsada gidip göbek atsam diyorum evlenen yok ortadaula aynı bennn![]()
Pek oynamayı sevmiyorum guzum ya ama ortada dönerim 1 2 falan oda cok yakin komsular diyeoyyyyyy tamammm o zamann benim yerumede oyna
bende bugün gidemedim istanbula kına vardı arkadaşımın çöp oldu![]()
heeee tamamm o zaman oynama kızz kocişş vallahaa oyarrr seniiiPek oynamayı sevmiyorum guzum ya ama ortada dönerim 1 2 falan oda cok yakin komsular diyeSen nasil oldun bu arada igne bitti mi
ayyyyy çok dikkatimi çektin ama ha sen gerçektende bi gitmeyen sen kaldınbende bir düğün kına olsada gidip göbek atsam diyorum evlenen yok ortada![]()
heeee tamamm o zaman oynama kızz kocişş vallahaa oyarrr seniii
bugün randevum vardı kuşum belimle ilgili sonuçlarım çıkcaktı oralarada iyice birikmiş enfeksiyon
bi antibiyotik ilaç verdii sabah akşam içicem 1 hafta ve sonuç bitmiş olcakk
ağrın falan daha birşey olmazsa belirtiler iyileşmişssinidir gelmene gerek yok dedi
bolbol su içiyorumm aşkommmKarışmaz o pek
Ayy hadi insallah ya kurur gider senden şu enfeksiyon bir dahada gelmez dilerim
İhmal etme guzumm iyi bak kendine
![]()
ekimi bekliyorum ancaayyyyy çok dikkatimi çektin ama ha sen gerçektende bi gitmeyen sen kaldın
etrafında hiç yokmu evlenenn abboovvvvvv![]()
hee burayamııekimi bekliyorum anca
onada gidebilirsem şehir dışı çünkü![]()
Oohh şifa olsun ictigin sularbolbol su içiyorumm aşkommm
otur oturduğun yerde çok oynamaa![]()
yok canım bu sefer tam trakyanın göbeğindehee burayamıı![]()