- 12 Mart 2019
- 16.183
- 35.641
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.601
Yeminle kız inanhadi hadi inanalım mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeminle kız inanhadi hadi inanalım mı![]()
riii kuşum
ev kuşu gibii yasommmmİnşallah bitti artık evdeyim![]()
evettt yaaaa illede kaldırıyolarrr sonra bende çok oynak birinsandım biliyormusunOohh şifa olsun ictigin sularYoook gııızz sevmiyom zaten az ortada görünsem yeter
Oynamayincada dariliyorlar birde
![]()
Memlekete gittiğinde denize havuza falan girnişniydin canımbula bula beni buldu![]()
cuuukkk özlediimmmmmNe oldu yavri kuşum burdayım
riii kuşum
yazlığa gittim ya biara kaynanam falan kuzuuMemlekete gittiğinde denize havuza falan girnişniydin canım
Orda kaptın kesin işteyazlığa gittim ya biara kaynanam falan kuzuu![]()
evett kuzumm benimmOrda kaptın kesin işte![]()
O pıçaklada ne keserim amaBir cm olan pıcakı istiyom ben halleytom![]()
hayurdurrr sennnO pıçaklada ne keserim amamüşteri memnuniyeti önemlidir
![]()
İyi kullan ilaçlarını suyunu iç bol bol. Dikkatli ol canımmevett kuzumm benimm
yerimm senii aşkummm yaaaaİyi kullan ilaçlarını suyunu iç bol bol. Dikkatli ol canımm
Bende seni yerümmyerimm senii aşkummm yaaaa![]()
![]()
hahahahaha bakkk ısısırıırımmmm seniiiiiiiiiiiBende seni yerümmprof güzel aferim şimdi coo oldun
![]()
Ben halimden memnunum ya seviyorum ev halini heleki havalar serinlediev kuşu gibii yasommmm![]()
helekiii kociş işe gönderirken yatağa sıcak sıcak girerkenBen halimden memnunum ya seviyorum ev halini heleki havalar serinledi![]()
Olsun baba yeter bence beybiO pıçaklada ne keserim amamüşteri memnuniyeti önemlidir
![]()
Ben pek oynak değilim yaaaevettt yaaaa illede kaldırıyolarrr sonra bende çok oynak birinsandım biliyormusun
sonraa sonra artıkk oynamamaya başladım nedense bıraktumm![]()
buda süperrrBen pek oynak değilim yaaaBöyle daha iyi oturup izlerim ama oynayanları
![]()