İyiyim cok şükür guzummm🤗 Beni merak ettigin icin tesekkürler malum dedikoducu komşular sinir bozuyo bazen ama sora :KK47::lülülü: böyle 😂🤣🤭
Ayyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnn

pinger-cat.gif

Ayyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnn

pinger-cat.gif
Kıızz güldürdün ya beni🤣🤣 Kıskançlık değil mevzu canim olmayan biseyi oldu gibi olmus gibi konusmalari🤪 Güya ben hamileymişim yaahuu daha ben bilmeden bildirmeden ne bu ya hayir kimseye 2. icin cabaliyorumda demedim 🤦🏼‍♀️

• Komik
Reactions: Jou
Kıızz güldürdün ya beni🤣🤣 Kıskançlık değil mevzu canim olmayan biseyi oldu gibi olmus gibi konusmalari🤪 Güya ben hamileymişim yaahuu daha ben bilmeden bildirmeden ne bu ya hayir kimseye 2. icin cabaliyorumda demedim 🤦🏼‍♀️
Hahahahahaha dötundenmi uydurdularr hele bak bakkk amann ya konuşmak için konuşuyolarr beee mervooo bosverrr 🤷‍♀️🤷‍♀️🤣🤣

Evett dimi bende duyardımm kendimde açar dinlerdim heyy gidimm nerde o eski gençlik zamanlar şimdi gençlerr totosunu gösteriyo titosuna bakıyo dünya çirkinlesti
Güzel olsun inşallah herşey joum 💙

Hahha tam uyar bence. Hele bana göre kırk yılda bir olayı tam uyar yaşım 30 hala içli köfte yapmışlığım yok 40ı bekliyorum 🤣🤣🤣

Ayyy ne güzel olurdu yaa 😍😍
Çok özledim konseri kuzu pandemiden beri ne canlı müzik ne konser anam evde bayatladık 😔

Bende satın aldım ne yapcaaaaammm
Püsür gadın yapsan nolurdu 😂

Back
X