Hahahaha bosveerr iyi ettin napcan oturuppp bende daha totomu kaldiramadim kahvalti etcem 12 de ilaç saatim🤣
Aman ihmal gelme kullan ilaclarini 😊
Nasılsın bebeklerim ♥️🔥
Valla ben bi çare yalnızlıklar abidesi kedilerimle mayışıyoruz 😂😂😂
Günaydın, afiyet şeker olsun canım 🥰😍
Sağol canım 😍😍💞
Gene basladı bu hafta yemek yapma stresii aksama ne yapcamm:KK61::KK61::KK61::KK61:
Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ay

Aman ihmal gelme kullan ilaclarini 😊

Valla ben bi çare yalnızlıklar abidesi kedilerimle mayışıyoruz 😂😂😂

Sağol canım 😍😍💞

Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ay
Bizimde bugün yattı maaş vallahaa para bizemi kalıyo gene yarisı uçuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama başka birşey zaten kirası faturasıydı yemej desen 500 den aşşağaa birsey alamıyoz herşey pahalı

Bizimde bugün yattı maaş vallahaa para bizemi kalıyo gene yarisı uçuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama başka birşey zaten kirası faturasıydı yemej desen 500 den aşşağaa birsey alamıyoz herşey pahalı
Valla bilmiyorum ne yapılacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic

kızlar hadi siz evlisiniz eviniz falan var bende oda yok bak bugün yattı maaşlar ama banada bir şey kalmayacak anlamıyorum ki napıyorum o kadar parayı. Çok gezen alışveriş yapan biri de değilim yani her şey çok pahalı

Back
X