- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.981
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.041
iyiyiz tatlımmm sen nasılsınNasılsın bebeklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz tatlımmm sen nasılsınNasılsın bebeklerim![]()
aşkım bamya faydalı eğer sulu yemiyorsunuz etli sebzeli yemek yap fırında çok güzel olurBamyada yemeği sevmryizz anamm yaaa neden birinin evinde yedim bamya hiç beğenmediimm
devamlı beklerizAfiyetler olsun tam bir tiryakiyim eşlik ederim seve seve![]()
A bamya ben severim eşim sevmiyor ama yapıyorum banane ekşili ekşili hem çok faydalıBamyada yemeği sevmryizz anamm yaaa neden birinin evinde yedim bamya hiç beğenmediimm
Genetik test vericez ya kızzHeee ne sonucu aşko haberim yok ben fransız kaldım![]()
Evett minnoşuma katılıuorum çok faydalı joo yemeye çalışaşkım bamya faydalı eğer sulu yemiyorsunuz etli sebzeli yemek yap fırında çok güzel olur
ben severim her türlüEvett minnoşuma katılıuorum çok faydalı joo yemeye çalış![]()
Ben etli hiç yemedim ama doktor et ve sebze beraber yiceksin dedi ondan aklıma geldi. Güzel olur inşallahben severim her türlü![]()
güzel oldu biiz yedik ofiste perşembe günü beğendim benBen etli hiç yemedim ama doktor et ve sebze beraber yiceksin dedi ondan aklıma geldi. Güzel olur inşallah![]()
Heee super o zaman insallahh iyi cikacajjGenetik test vericez ya kızz![]()
Yapsamda benimki yemezkiii bu bamyayı hep seveni çok duymaya başladım anam cesaret edemiyorumaşkım bamya faydalı eğer sulu yemiyorsunuz etli sebzeli yemek yap fırında çok güzel olur
Nerdeee o gunlerHee kızzz he kiz 10 lirayla birsuru sey alirdim eskiden simdi 10 liralik hic irsey yok
Sagol kurabiyemNe kadar güzel bir mesajGünaydın
![]()
Sagol meleğimAfiyet bal şeker olsunBizim yerimizede iç çok çok
![]()
AhahahahFotograf temsili canımgerçek o masada değildim hayal ürünü hepinizi davet ettim
![]()
Mınnoş gelinimAYYY güzelim gelmiş kahvesiyle merhaba canımmmm afiyet olsunnnn![]()
Sizler gibiHarikaaaa![]()
İyiyim işteyim valla nasıl gidiyor hazırlıklariyiyiz tatlımmm sen nasılsın![]()
Çok faydalı tabide iyi bari kendine yapıyorsunA bamya ben severim eşim sevmiyor ama yapıyorum banane ekşili ekşili hem çok faydalı![]()
eşinin olmadığı akşamlarda kendine yap aşkımYapsamda benimki yemezkiii bu bamyayı hep seveni çok duymaya başladım anam cesaret edemiyorum![]()
bende işteyim canımİyiyim işteyim valla nasıl gidiyor hazırlıklar![]()
merhaba bebeğimmmNerdeee o gunlerHayat artık çok pahali bitanem
Sagol kurabiyemayy kız canım bunu yazarken kurabiye çekti
Sagol meleğimOlur icerim bol bol
Ahahahahbende gercek sandim vallahi
Mınnoş gelinimMerhaba canım sagol
Sizler gibi![]()
Ay o nasıl şey 6 küp şekerli kahve![]()
güzel anne nasılsınnnAfiyet bal şeker olsunBizim yerimizede iç çok çok
![]()
Herkesin canını bi kurabiye çektirmişliğim vardırSagol kurabiyemayy kız canım bunu yazarken kurabiye çekti
![]()