- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.981
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.061
neyseki çok sevmem kurabiyeHerkesin canını bi kurabiye çektirmişliğim vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyseki çok sevmem kurabiyeHerkesin canını bi kurabiye çektirmişliğim vardır![]()
Etli bamya yapcam ben coo![]()
Az kaldı neredeysebende işteyim canımiyi gidiyor biraz duruldu akşam kafa diledim şükür
Alırım bakalumm asko denerum bigüneşinin olmadığı akşamlarda kendine yap aşkım
bende çok severim o kadar yemek seçerim ama bamyanın yeri farklıdır bende bence deneYapsamda benimki yemezkiii bu bamyayı hep seveni çok duymaya başladım anam cesaret edemiyorum![]()
eşyalarımız geldi hafta sonu ama düğüne 1 hafta kala yerleştiricez canımAz kaldı neredeyseevi yerleştiniz mi
![]()
bimde dondurulmuşu vardıAlırım bakalumm asko denerum bigün
Sağol bebekimAyyy harika oldu bu etiket,çok sevimliafiyet olsun canikom
![]()
Allahtan öyle bi sorunum yok ama bide dusunuyorum askeri ucretli ve kira veren aileleri rabbim kolaylik sabir versin bolluk bereketlik versin hep dua ederim....Kiralarda yüksek herşey pahalı nedense
bende soğanı, domatesi, limonu bol yapıyorum etliden daha güzel oluyor ama etli de yerim yani.A bamya ben severim eşim sevmiyor ama yapıyorum banane ekşili ekşili hem çok faydalı![]()
Dogru dondurulmuşuda oluyo migrosa bigün gidince alırım kendimebimde dondurulmuşu vardı
Napion nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklarmerhaba bebeğimmm![]()
UwuuuuuHerkesin canını bi kurabiye çektirmişliğim vardır![]()
Anamm burda persmebe kuruluyo bi pazar gunu kapalı çarsı gibi yapmişlarrJou canım pazardan 3 kilo aldım ben tazecikti pazar yakınsa oraya bak önce
Anaaaa yemeyen yok oldu deneyecemm azkaldıbende çok severim o kadar yemek seçerim ama bamyanın yeri farklıdır bende bence dene
Hemde tuzluHerkesin canını bi kurabiye çektirmişliğim vardır![]()
gitti gönlümün efendisiHahah ben sevdiririm sana![]()
evet canım elço ben evlenince aynı gün aynı yemek yapalım ne dersin ama ep değil 1 hafftaDogru dondurulmuşuda oluyo migrosa bigün gidince alırım kendime