- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.957
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.541
ahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ayUyutsunn 2hafta mıhhh gibi uyutmadılar beniii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ayUyutsunn 2hafta mıhhh gibi uyutmadılar beniii![]()
bak canım bu çalıyordu bindiğimde çok severim bu türküyü
Heee heee uyucan konusturma beni melo şimdiiahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ay![]()
uyku ilacı veririm ona en iyi yakın zamande temin etmekHeee heee uyucan konusturma beni melo şimdiiadam işe başlarsa anca
eniştoşkooo izinliykennn hııhhh sana uyku
![]()
neden ne olduAz önce kuaförde ağda işine karışan kocam gibi konuya dadandımvalla erkeklerde hiç anlayış yok sogudum yeminlen
AçarızHani nerde topikk![]()
@zorunlunick @ASSOSyalJou
Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @coconatt @Morrmeneksee @Buralardutluuugdu
mavikelebek34
Wilma11 @Lavinia_84 @Elhan @Bal Perisi
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar![]()
nasılsın kahvem en köpüklüsündencGünaydın kuzu kokulu kokulu![]()
Nasıl girdiğini anlamiycaksin hahaaaaaaa girdap gibi cekicek seni içine kuzu bende daha çok var diyordumOna daha 5 yıl var![]()
Ya kadın 4,5 aylık hamieymişneden ne oldu![]()
ay canım uyumayı hayal ediyor bence sen şimdiden uyu uykunu iyice alahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ay![]()
benim 2 yılım kaldı 25 ten sonrası çok hızlı geçiyor anlamadım bileNasıl girdiğini anlamiycaksin hahaaaaaaa girdap gibi cekicek seni içine kuzu bende daha çok var diyordum![]()
40 a dayanıcam 8 sene sonrabenim 2 yılım kaldı 25 ten sonrası çok hızlı geçiyor anlamadım bile![]()
Hangi birini açayım bende bilmiyorum daha yürüyüş topigi acicamAç bakalım![]()
Şükür canımnasılsın kahvem en köpüklüsündenc![]()
Havalar serinleyince bana bir enerji geldinasılsın kahvem en köpüklüsündenc![]()
Bende diyet topik mi açsam bilmiyorumHangi birini açayım bende bilmiyorum daha yürüyüş topigi acicam![]()