- 28 Haziran 2011
- 63.675
- 159.868
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.601
Selam güzellikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seviyorum canımm. Ama sanırım her güne dönünce biraz şey oluyor. İlk bir kaç gün çok iyiydi şimdi şimdi zor geşmeye başladıben çok severim dereotu canım bol bol yerdim bende başlıcam düğünden sonra sana katılırım gazlarız birbirimizi![]()
En azından fırsat bulacaksın dinlenmeye, evinin tadını çıkaracaksın kuzuminşallah sosyalim biraz dinlenip işe başlayacağım rabbim nasip ederse![]()
Selammm güzellik abidesi nasılsınSelam güzellikler![]()
![]()
Sana kilolarcaaa
bence 20 gün dinlenemicek sosyalimmmEn azından fırsat bulacaksın dinlenmeye, evinin tadını çıkaracaksın kuzum![]()
Bal peyim iyiyim şükür sen nasılsınSelammm güzellik abidesi nasılsın![]()
sonunda herkes bugün burdaaa nasıl seviniyorum nasıl seviniyorummmmSana kilolarcaaaballı kaymakim
![]()
onu düşündükce içim kıpır kıpır oluyorEn azından fırsat bulacaksın dinlenmeye, evinin tadını çıkaracaksın kuzum![]()
eniştoşkooo 20 gün izne çıkıyormuş ya oda melo dedi olmadı uyku hapını verir uyuturum dedi hahahaNeeeyyy o kadar mı ya![]()
alışır vücudun bırakma sakın canımBende seviyorum canımm. Ama sanırım her güne dönünce biraz şey oluyor. İlk bir kaç gün çok iyiydi şimdi şimdi zor geşmeye başladı
Yaparız kuzum başla eşine uyma o yerken ben o hatayı çok yaptım![]()
evlendikten sonra 10 gün evde kız 10 gün düğünden önce 10 gün düğünden soraeniştoşkooo 20 gün izne çıkıyormuş ya oda melo dedi olmadı uyku hapını verir uyuturum dedi hahaha![]()
haaaaaa öylemii okey beybiiievlendikten sonra 10 gün evde kız 10 gün düğünden önce 10 gün düğünden sora
Bende iyiyim çok şükür kirazımBal peyim iyiyim şükür sen nasılsındiyetin sonu güzel oluyor az dayan alışacaksın bebekim
![]()
Geceleri alıştımmı sorun bitiyor az kaldı inşallah alışmamaalışır vücudun bırakma sakın canım![]()
Yaa coomm bende bunu çok beğendim kız geçen bir değiştireyim dedim başka koydum aman saniye dayanamadım buna çevirdim geri. Bu benim artık minnoş bir çocuk kedicik birde çicekCookiie şu profil resmi hiç değişme çok güzel duruyo tam sana laikkk çok alıştım ona
değiştirirsenn kalbimm dayanmazzz